S-A AFLAT! Gina Pistol, pe făraș la Antena 1? Primele declarații ale vedetei despre posibila plecare

Proaspăta mămică Gina Pistol trăiește împlinirea supremă, de câteva luni, și a decis să-și “înghețe” toate proiectele profesionale, de pe micul ecran, pentru a fi alături de micuța Josephine.

FANATIK a aflat că Antena 1 ia în calcul înlocuirea definitivă a prezentatoarei, din mai multe motive.

Zvonurile au ajuns și la urechile Ginei Pistol care ne-a oferit primele declarații despre posibila plecare de la Antena 1.
Gina Pistol, una dintre cele mai carismatice prezentatoare de pe micul ecran, a ales familia în detrimentul carierei, cel puțin pentru primele luni din viața micuței Josephine, fetița pe care ea și Smiley au visat, ani de zile, să o primească în viețile lor.

Gina Pistol, pe făraș la Antena 1?
Vedeta Antenei 1 a mers la filmări până în momentul în care efectiv a simțit că nu mai poate sta ore în șir în picioare, iar telespectatorii au putut să o vadă emisiuni bune în actualul sezon Chefi la Cuțite. Cu câteva sâptămâni înainte să nască, Gina Pistol a fost înlocuită, însă, de Irina Fodor,

soția lui Răzvan Fodor. Sursele noastre spun că atât de bine s-a integrat în echipă noua prezentatoare de la Chefi la Cuțite, încât propunerea de a-i da pe mână un alt proiect cu greutate – Asia Express – a venit natural.

FANATIK a aflat că Antena 1 este atât de încântată de colaborarea cu Irina Fodor, încât nu exclude posibilitatea de a o păstra în locul Ginei Pistol.

Irina Fodor i-a cucerit pe șefii de la Antena 1
Unul dintre motive ar fi receptivitatea noii vedete a trustului și deschiderea de care a dat dovadă încă de la începutul colaborării, calități pe care – spun sursele noastre -, Gina Pistol le-ar fi pierdut pe drum în ultima perioadă.
Un alt aspect important ar fi de natură financiară, diferența dintre salariile celor două vedete fiind deloc de neglijat. În timp ce despre Gina Pistol s-a vehiculat că ar fi câștigat în jur de 15.000 de euro/lunar, Irina Fodor ar câștiga cel mult jumătate din sumă.

Gina Pistol, primele declarații despre posibila plecare de la Antena 1
FANATIK a contactat-o pe Gina Pistol, pentru a afla în ce punct se află colaborarea cu Antena 1 și am aflat că zvonurile care circulă pe “piață” nu îi sunt străine, însă ne-a dezvăluit că nu se pune problema să plece din trustul Intact.

“Nu se pune problema ca eu să plec de la Antenă, sunt doar niște zvonuri, vă asigur de asta! Am un contract care va mai dura câțiva ani, deci nu voi pleca așa cum spun zvonurile”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Gina Pistol.

Mai mult chiar, Gina Pistol a dezvăluit că are o relație bună cu Irina Fodor,

“Eu am prezentat Asia Express timp de trei sezoane, așa că, normal, i-am dat niște sfaturi Irinei Fodor, am totuși experiența celor trei ani. Am făcut-o ca de la femeie la femeie, pentru că este un proiect obositor, este istovitor

și durează mult. Stai plecată aproape două luni, ești departe de familie, iar asta este greu și pentru tine, și pentru toi cei implicați.”, ne-a mărturisit Gina Pistol.

“Când ai o zi obositoare, dacă ești acasă, te întorci seara, la confortul tău. Dar așa, cum ești plecată, totul devine mai dificil”, a mai spus Gina Pistol, pentru FANATIK, despre dificultățile pe care le

are echipa de la Asia Express, fie că vorbim de cei din spatele camerelor, fie că vorbim despre concurenți sau prezentatorii show-ului. scrie fanatik.ro