S-A AFLAT! Brigitte Pastramă, probleme de sănătate! Ce se întâmplă cu vedeta: ”Mă doare rău de tot”

Brigitte Pastramă a dezvăluit în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars că are probleme de sănătate. După ce a muncit la terasa pe care urmează să o deschidă, acum vedeta are dureri uriașe în partea dreapta.

Brigitte Pastramă urmează ca în curând să-și deschidă o nouă terasă pentru care a muncit foarte mult în ultima vreme, însă din cauza faptului că a făcut mult efort acum ea are și probleme de sănătate.

Brigitte Pastramă are probleme de sănătate

Vedeta a dezvăluit la Xtra Night Show că de aproximativ o lună are dureri foarte mari în zona dreapta a corpului, însă spune că momentan nu a ajuns la medic, iar durerile sunt din ce în ce mai puternice

Ea speră însă să nu fie nimic grav și se gândește că totul ar fi din cauza faptului că a stat în curând în timpul amenajării terasei.

”Mă doare toată partea dreapta, tot tot. Sper să fie de la curent, să nu fie alte probleme. Mă doare foarte rău, rău de tot, uneori noaptea mă trezesc amorțită total.

Am niște gâlme, am zis să mă duc să-mi fac un RMN, am multe, se umflă tare. Am lucrat foarte mult la terasă că nu erau puse geamurile.

Mă doare de o lună și ceva, de la mijlocul coloanei”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Abia așteaptă să facă inaugurarea locației
Brigitte și Florin Pastramă de abia așteaptă să inaugureze noua locație unde speră să dea lovitura.

Cei doi au amenajat totul așa cum și-au

dorit încă de la început, însă momentan spun că nu pot face inaugurarea din cauza pandemiei de COVID-19.

Vedeta speră ca restricțiile să treacă cât mai rapid și să poate face lansarea oficială așa cum a gândit-o încă de la început. scrie spynews.ro