S-a aflat! Anamaria Prodan are deja un nou iubit sau o relație nouă cu un străin sau doar încearcă să îl facă gelos pe Laurențiu Reghecampf? Cum a răspuns la întrebarea legată de milionarul care ar aștepta-o în Dubai!

Anamaria Prodan și-ar putea reface viața sentimentală mult mai repede decât s-ar fi așteptat oricine, în

contextul în care este abia la începutul procesului de divorț cu Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova.

Sexy impresara a fost foarte afectată în ultima vreme, când veștile proaste au venit peste ea ca un adevărat tăvălug.

După ce a aflat de la ziariști că iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, este însărcinată, soțul său a anunțat că nu se mai pune problema să se răzgândească în ceea ce privește divorțul.

Cu toate că veștile proaste au curs peste Anamaria Prodan, agentul de jucători a dat recent de înțeles că deja ar fi făcut primul pas spre următoarea sa relație.

Anamaria Prodan, iubit din Dubai?
Anamaria Prodan nu a negat că ar avea o relație cu un bărbat stabilit în Dubai ba, mai mult, a confirmat că Laurențiu Reghecampf ar putea fi gelos din acest motiv. Ea nu a oferit prea multe detalii, însă a dat de înțeles că informațiile din presă nu sunt neîntemeiate.

Acum, adevărata întrebare care se pune este: Anamaria Prodan are cu adevărat o relație cu un bărbat din Dubai sau doar și-a dorit să lase această impresie pentru a-l băga în boală pe Laurențiu Reghecampf?

„Laur este puțin gelos. Eu când o să am o relație cu cineva nu o să fie cu un român. (n.r. întrebată de moderator: Cu cel din Dubai?).

Vezi?!? Vezi?!? (Anamaria Prodan a râs și a aprobat prin gesturi)”, a spus Anamaria Prodan în cadrul emisiunii La Măruță de la Pro TV.

Sexy impresara a recunoscut public că, deși inițial a regretat

despărțirea de Laurențiu Reghecampf, nu intenționează să își plângă prea mult de milă și vrea să își refacă viața personală în cel mai scurt timp. scrie romaniatv