S-a aflat! A făcut supradoză de…” Răsturnare de situaţie privind moartea lui Petrică Mâţu Stoian

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață seara trecută la vârsta de 61 de ani.

Acesta a fost internat în stare gravă la ATI, la spitalul din Reșița. Se pare că artistul ar fi luat o supradoză de anticoagulant,

tratament pe care îl folosea în recuperare post Covid-19. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, pentru el nu s-a mai putu face nimic.

Petrică Mâțu Stoian a ajuns la terapie intensivă în stare extrem de gravă, iar medicii care s-au ocupat de el au fost destul de rezervați.

Se pare că starea interpretului de muzică populară nu era

una bună, mai ales că venea după o luptă grea cu virusul SARS-CoV-2 și avea și alte probleme de sănătate.

La doar câteva ore după ce a ajuns la Spitalul de Urgență Reșița,

Petrică Mîțu Stoian a făcut o insuficiență multiplă de organe, iar organismul său nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare.

„Șoc septic ireversibil a fost diagnosticul. A fost pus pe ce trebuie, dar organismul nu i-a mai rezistat, nici măcar la resuscitare.

Era speriat, nu avea cum să fie altfel. Starea lui nu a fost deloc bună, medicii au fost mereu lângă el. Bronho-pneumonie.

Covid-19 a lăsat niște sechele, a fost vorba despre

covid-ul lung, a dus boala pe picioare o perioadă de timp. Șocul septic a intervenit rapid.

Era pe tratament, pe anticoagulant, pentru evitarea producerii de cheaguri. El lua și înainte de covid-19 acest coagulant.

(n.r. A apărut) Insuficiență multiplă de organe… Șocul septic distruge și vasul de sânge, departe de ce poate face covidul.

Deoarece ficatul nu știe să proceseze

cum trebuie, se face o supradozare”, a declarat medicul care s-a ocupat de cazul artistului.

Petrică Mâțu Stoian și-a prevesti moartea?!

Moartea artistului a fost un fulgerătoare, însă pare că acesta a prevăzut ce avea să se întâmple cu el. Petrică Mâțu Stoian a presimțit

că nu mai are mult de trăit și pare că  în ultimele săptămâni de viață s-a pregătit pentru acest moment. Chiar săptămâna trecută, artistul

a mers la cimitir unde și-a pregătit locul de veci până la cel mai mic detaliu, potrivit paginii oficiale de Facebook ”Electrecord”

„Drum lin, Petrică Mîțu Stoian! Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna

trecută a fost la cimitir!”, este mesajul care apare pe pagina de Facebook ”Electrecord”.

Mai mult, în urmă cu două săptămâni, artistul de muzică populară a lansat o melodie în aceeași notă sumbră. Piesa se numește

„Inima-mi spune că mor” și pare să fie mesajul de adio

al cântărețului. Versurile melodiei vorbesc despre regret și

despre faptul că nu va mai apuca să facă toate lucrurile pe care și le-a dorit. scrie societatea.ro