„Regii TikTok-ului”, show de senzație în noua bucătărie! Machiată și aranjată ca o adevărată vedetă, Alexandra Bodi și-a uimit până și soțul! / VIDEO

„Regii TikTok-ului” au revenit în forță! Alexandra și Ionuț Bodi le-au pregătit fanilor din mediul virtual o nouă surpriză și au făcut un show de senzație în noua bucătărie! Tânăra a trecut printr-o transformare de look spectaculoasă, cu niște haine noi și puțin machiaj, încât l-a uimit până și pe soțul ei!

  • „Regii TikTok-ului”, show de senzație în noua bucătărie!
  • Machiată și aranjată ca o adevărată vedetă, Alexandra Bodi și-a uimit până și soțul!

Alexandra și Ionuț Bodi nu mai au nevoie de nicio prezentare. Cei doi au devenit cunoscuți în toată România, dar și în țările vecine, dintr-o simplă întâmplare. Aceștia au povestit că în timp ce dădeau scroll pe Facebook, le-a sărit în ochi aplicația de TikTok și după ce au început să facă câteva filmulețe, până la succes a fost doar un singur pas.

„Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani. Primul filmuleț a fost cu dans. (…) Nu am făcut niciun ban din TikTok”, a declarat Alexandra Bodi la „Acces Direct”, în urmă cu ceva timp.

Alexandra și Ionuț Bodi au dansat în noua bucătărie