Recunoști personajul celebrul? Acum toți îl admiră pentru talentul lui culinar

S-a făcut cunoscut publicului larg printr-o emisiune culinară, difuzată de PRO TV. Ulterior, a schimbat tabăra și a mers la Antena 1,

pentru un nou format de cooking. Alături de alți doi bucătari cunoscuți, acesta a transformat emisiunea într-una extrem de îndrăgită. Recunoașteți personajul celebrul?

Dacă fotografia nu v-a ajutat să-l recunoașteți, vă spunem noi. Personajul celebrul este chiar îndrăgitul Chef Cătălin Scărlătescu.

În imaginea respectivă, celebrul bucătar era pe la 20 de ani și nici nu visa la o carieră în televiziune, ori să aibă propriile lui restaurante.

Vorbind despre dorințele lui de pe atunci, Chef Cătălin Scărlătescu recunoștea că visa la un trai mai bun. „Îmi doream atât de multe încât nu puteam pune degetul pe ceva. Când aveam 18 ani,

România era o ţară închisă la propriu şi la figurat. Plecam cu toţii de la un nivel atât de jos, încât şi un post de televiziune care emitea mai mult de două ore era o mare bucurie. Lucrurile au evoluat, din multe puncte de vedere e mult mai mult, din altele mult mai puţin, dar, în final, sunt pe plus“, analizează el, la 42 de ani.

Imagini pentru Cătălin Scărlătescu

Chef Cătălin Scărlătescu despre cucerile din plan amoros

Pe cât de faimos este grație carierei sale, pe atât de puține lucruri se știu despre viața lui privată. Celebrul bucătar a fost mereu discret, deși paparazzi l-au mai surprins cu câte o domnișoară. Chef Cătălin Scărlătescu n-a fost niciodată căsătorit și-n prezent n-are nicio relație amoroasă, asumată public.

Vorbind despre cum abordează femeile, Chef Cătălin Scărlătescu recunoaște că n-a avut niciodată „probleme” la capitolul acesta. ”Niciodată nu am fost timid. Eu când vreau ceva de la o femeie, prima şi prima dată, îi şoptesc la ureche ce vreau. Femeii trebuie să-i spui de la început ce o aşteaptă.”, mărturisea într-un interviu marca Adevărul. sursa:redactia.ro