Recunoști actorul? În anii ’90 era idolul femeilor, iar acum arată precum un om al străzii

Pe vremuri putea cuceri o femeie doar cu o privire, însă acum Mickey Rourke a ajuns de nerecunoscut.

Deși în anii ’90 era idolul femeilor , de-a lungul timpului Mickey Rourke a ajuns să facă abuz de operații estetice și nici pasiunea lui pentru box nu l-a ajutat foarte mult în cazul aspectului.

Deși nu mai are prea multă activitate în lumea fimului, actorul are o pasiune bazată pe empatie. Mai exact, aceasta și-a transformat casa în “cabinet de terapie” pentru câini. Actorul își ia prietenii patrupezi chiar și atunci când merge să mănânce în oraș.

Recent, Mickey Rourke a postat  fotografie în care apare cu un cățel în brațe, care a fost lovit de o mașină, și căruia îi oferă acum consiliere.

În imagine, actorul e greu de recunoscut, iar aspectul său pare mai degrabă al unui om al străzii, deși încă deține o avere impresionantă.

Actorul a apelat la operații estetice

În trecut, actorul din „The Wrestler” a vorbit despre provocările prin care a trecut de-a lungul anilor, dezvăluind de ce a recurs la operații estetice.

El declara pentru DailyMail.com în 2009: „Cel mai mult mi-am dorit să-mi refac fața în urma loviturilor primite la box. Dar nu am mers la persoana potrivită pentru a mi-o reconstrui”.

Rourke a continuat: „Am avut nasul spart de două ori. Am avut cinci operații la nas și una la obrazul distrus”.

 

Mickey a vorbit deschis și despre dependența de droguri și alcool și și-a asumat toată vina pentru declinul carierei sale din ultimii ani.El mărturisea într-un interviu pentru GQ: „Faptul că mi-am distrus cariera nu a avut legătură cu drogurile și alcoolul. A fost vorba despre atitudinea mea. Am susținut că actoria nu este un job pentru un om adevărat”. sursa: bzi.ro