Reacția lui Şerban Huidu în cazul lui Mario Iorgulescu, după ce a fost ironizat. „Pentru moraliștii de carton drama nu contează” Citeşte întreaga ştire: Reacția lui Şerban Huidu în cazul lui Mario Iorgulescu, după ce a fost ironizat. „Pentru moraliștii de carton drama nu contează”

Şerban Huidu  a avut prima reacție în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu, în urma căruia un tânăr a murit.
Mesajul realizatorului tv vine după ce internauţii au asociat accidentul provocat de fiul lui Gino Iorgulescu cu cel al cărui protagonist a fost prezentatorul tv, în urmă cu mai mulți ani. „Au început. Pe net toți sunt judecători si toți „Au dreptate”. Nu e treaba mea să comentez un accident. Atât timp cât nu se stiu detalii este inutil. Condoleanţe familiei îndurerate şi aş vrea să îi rog pe cei cu păreri și alte „adevăruri absolute” sa se abțină. Măcar din respect pentru ce s-a întâmplat. Pentru „moraliștii de carton” drama nu contează. Tot ce vor e să mai se mai răzbune virtual pe cei ce cred ei ca sunt vinovaţi de neputința proprie.”,a transmis Şerban Huidu pe contul de socializare. Fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a provocat un accident rutier zilele trecute, pe Șoseaua Chitilei, după ce a intrat pe contrasens și a lovit un alt autovehicul condus de un tânăr de 25 ani.
impactului, șoferul aflat pe sensul opus a murit pe loc, iar Mario Iorgulescu a suferit leziuni grave, fiind internat la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias din Capitală.