Rafaelo i-a luat mașină Vulpiței. Anunțul la care nu se aștepta nimeni: „Am dat Mustangul meu și diferența și ți-am luat o mașină”

Rafaelo a anunțat prin intermediul unui vlog că a vândut mașina lui de fițe pentru a-i cumpăra o mașină Vulpiței.

Rafaelo s-a gândit să-i facă o surpriză Vulpiței și nu una oricare, ci una de milioane. Artistul s-a gândit să-i ofere Vulpiței o mașină.

Artistul a făcut un vlog în care a dezvăluit că și-a vândut Mustangul pentru a-i cumpăra o mașină Vulpiței. Ne vine greu să credem că Rafaelo și-a vândut mașina sa de fițe pentru a-i face o supriză Vulpiței, însă artistul a spus asta de mai multe ori pe vlog și până a proba contrarie, nu ne rămâne altceva de făcut decât să-l credem.

Artistul s-a filmat în timpul probelor pentru mașina pe care urma să i-o facă cadou Vulpiței, dar nu a dezvăluit marca sa până nu a aparut și Vulpița la cadru.

Vulpița a fost foarte încântată de mașina pe care a primit-o de la Rafaelo, l-a pupat și l-a luat în brațe pe artist.

„Veronica, ți-am luat mașină! Surpriză! Imediat o să vezi surpriza. Am dat Mustang-ul meu și diferența și ți-am luat ție o mașină. Deci pe tine te cheamă Maki, da? Așa că ți-am luat mașina cu Maki la număr. Ți-am luat mașină special pentru tine”, a zis Rafaelo pe vlog.

 

Asttfel, tot ce-i mai rămâne de făcut Vulpiței, este să dea de permis pentru a se putea plimba prin oraș cu mașina primită cadou de la Rafelo.