Probleme în Cuplul Armin Nicoară – Claudia Puican. Relația lor este „amenințată” de o problemă de sănătate. Ce le-a zis medicul

Tânărul în vârstă de 25 de ani este fiul celebrului instrumentist Petrică Nicoară. Acesta a îmbrățișat încă de mic cariera muzicală și a demonstrat că munca și pasiunea au fost motorul succesului său. Muzicantul are și o relație pe care nu se sfiește să o expună, tânărul este mândru de iubita sa Claudia Puican, o tânără blondă, pasionată de muzică.

De curând, Armin Nicioară și Claudia Puican au luat decizia de a-și expune viața într-un reality show marca Antena Stars, unde minut de minut cei doi sunt filmați indiferent de situație. Camerele, fiind tot timpul după ei, au surprins și momentele tensionate din viața cuplului.

După insistențele Claudiei de a face un copil cu Armin, cei doi au trecut cabinetul medicului pentru planificare familială. Au făcut o serie de analize și s-a descoperit că Armin ar avea o mică problemă. Cei doi se confruntă cu infertilitatea și au mărturisit medicului că au încercat să facă un copil, însă fără izbândă.