Privește aceste pietre și alege una. Vei vedea care este drumul tău în viață…

Personalitatea unui om se reflectă și în alegerile pe care le face. De aceea, te provocăm să îți alegi o piatră și să vezi ce spune asta despre tine. Acest test cu siguranță îți va arăta ce fel de om ești și care este adevărul.

Privește aceste 6 pietre. Care dintre ele ți-a captat atenția? Nu îți opri privirea pe piatra de culoarea care îți place cel mai mult, dar alege-l pe cel care ți-a captat atenția din prima.

1. OPALIT
Dacă ai ales prima piatră, înseamnă că întotdeauna tinzi spre libertate. Ai vrea să găsești un loc liniștit unde să te poți relaxa și să îți asculți vocea interioară. Ești gata să renunți la tot și să iei viața de la zero.

Asta chiar dacă nu știi dacă mergi în direcția corectă și de aceea ai vrea să te afli în liniște și să meditezi. Această piatră arată că grijile tale sunt orientate spre problemele de rutină și foarte puțin timp pentru a fi tu însuți.

Asta nu înseamnă că ai o viață plictisitoare. Pur și simplu, simți că viața ta nu merge așa cum ți-ai dori. Încearcă să privești lucrurile din alt unghi. Ai putea realiza că de fapt, ai realizat foarte multe, iar alte realizări sunt în drum spre tine.

Când petrecem timpul în liniște și meditație, energia corpului nostru se schimbă. În acest moment corpul nostru se umple de gânduri motivaționale. Această piatră este piatra îngerilor.

Iar în interiorul tău simți o legătură puternică cu „altă lume”, iar forțele cerești abia așteptă momentul când vor vorbi cu tine și să îți dea sfaturi inteligente.

2. MALACHITUL VERDE
Dacă îți place această piatră, însemnă că ești gata să treci prin schimbări majore în viața ta. Aceste schimbări îți vor schimba modul de viață, locul de trai și de muncă.

Însă nu este exclus că ai putea trăi și o evoluție sufletească, și vei trece peste problemele care au luat naștere în trecutul tău. Vei deveni mai înțelept iar procesul de cunoaștere îți va fi mai ușor. Anterior, capul tău era plin de griji, însă acum ai început să realizezi ce vrei cu adevărat de la viață. Iar asta e perfect!

Pentru că ai înțeles că schimbările sunt binevenite doar atunci când vrem să ne schimbăm viața spre bine.

Malachitul este piatra prosperității. De aceea, atunci când mergi în căutarea propriei fericiri, te va aștepta doar succes și noroc.

Această piatră mai prezice și sfârșitul șirului de relații nefericite și apariția unor sentimente pure. Alegând Malachitul, inconștient spui Universului: „Vreau să am succes. Sunt gata să ignor tot ce este negativ. Sunt gata să-mi întâlnesc fericirea!”

3. PIATRA SOARELUI
Imaginează-ți: primul senzație pe care o ai dimineața când te trezești – e fericirea! O fericire sinceră, pentru că ai înainte o zi frumoasă și mulțumire pentru că în viață ai alături oameni dragi.

Ține minte: atunci când sufletul tău este fericit, inconștient atragi în viața ta din ce în ce mai multe lucruri bune. Iar asta îți va da puteri să treci peste toate problemele.

4. MAHOGANY OBSIDIAN
Dacă ai ales această piatră, înseamnă că subconștientul tău spune: „Sunt gata să ies din toată atmosfera negativă și să fiu un om fericit”. Vei înceta să zbori prin nori și vei deveni „pământean”.

Vei înțelege, în sfârșit, că unii au în viață mai puțin noroc decât tine, că toți au probleme, însă nu toți preferă să vorbească despre sine. Ține minte că tu ești ceea ce simți. Gelozie, furie, obidă

– aceste emoții te distrug și pot să te atragă într-un cerc vicios. Gândurile negative te otrăvesc și îți fac rău. Însă, din fericire, în timpul apropiat vei găsi forțele pentru a înceta acest șir de negativism și să îți deschizi inima pentru lume.

5. HOWLIT
Dacă te-a atras această piatră, în curând vei primi un mesaj de la forțele de sus în vise, anumite viziuni sau litere și cifre care se vor repeta. Acum, intuitiv, mergi spre o anumită direcție. Iar ea este corectă! Așa că continuă să îți asculți mai departe intuiția.

Ea te va ajuta să găsești cel mai scurt drum către succes. Dacă suferi de insomnie, înseamnă că îți ignori presimțirile. Totul va reveni la normal atunci când vei accepta valoarea celui de-al șaselea simț. Nu ești singur, iar în drumul tău către viitor la fel nu ești singur.

Howlit spune că sufletul este puternic și te va ridica la o nouă etapă în viață. Trebuie doar să crezi. Howlit este de asemenea o piatră norocoasă pentru cei care vor sau deja așteaptă un copil. Ea dă putere și sănătate bebelușului.

6. DALMATIAN JASPER
Acum a venit timpul pentru distracții și veselie. Ai ales acest cristal, iar vocea ta interioară strigă: „Vreau să mă distrez!”.

Probabil, prea multă vreme ai fost dezamăgit, îngrijorat și cinic. Dalmatian Jasper amintește că fiecare dintre noi este un suflet închis într-un trup. Iar înainte de a deveni din nou o substanță energetică, ne așteaptă o viață lungă pe acest pământ. Așa că savurează această viață!

Chiar și cele mai grele situații din viață pot fi trecut zâmbind. Simțul umorului unește oamenii și prietenii. Fiecare secundă de râs te ajută să treci peste greutăți. Dalmatian Jasper – este și un simbol al lupte cu fumatul. Așa că dacă ai decis să renunți la fumat, acum a venit timpul!