Primele declarații ale femeii care ar putea fi infectată cu varianta Omicron: „Eu acolo am văzut că oamenii se protejează foarte mult”

O româncă în vârstă de 48 de ani din Codlea ar putea fi infectată cu tulpina Omicron. Femeia a stat în Africa mai mult de o lună și a oferit și primele declarații despre starea ei de sănătate, spunând că este asimptomatică, nu are dureri de cap, nici de gât, nu simte durere, așadar consideră că este într-o stare bună.

O femeie din Braşov şi un bărbat din Vaslui sunt suspectați că ar putea fi infectați cu cea mai nouă tulpină a coronavirusului, numită Omicron. Se spune că această variantă a SARS-CoV-2 ar fi mult mai periculoasă decât celelalte.

Românca suspectă de infectare cu tulpina Omicron, primele declarații

Unul dintre sportivii din naţionala de rugby și ceilalți doi români sunt suspectați că ar putea fi infectați cu noua tulpină detectată a coronavirusului, tulpina Omicron. Toți cei trei români sunt vaccinaţi cu schema completă împotriva noului coronavirus.

Cu toate acestea, surprinzător este faptul că niciunul dintre ei nu are simptome specifice infectării cu noul coronavirus, deși testele pe care le-au făcut au avut rezultat pozitiv. Femeia de 48 de ani din Codlea, una dintre cele trei persoane suspecte, a oferit și primele informații despre starea ei de sănătate.

”Mă simt bine. În afară că am călătorit mult în avion şi un pic, na, se simte de la aerul condiţionat. Nu am febră, nu am dureri, respir foarte bine”, a spus femeia, conform Observator.ro.