Prima reacția a lui Vlad Gherman, după ce Cristina Ciobănașu s-a afișat cu un alt bărbat: „Nu vreau să mai văd…”

Vlad Gherman a făcut primele declarații după ce Cristina Ciobănașu și-a asumat relația cu noul ei iubit. Actorul spune că știa despre acest nou partener.

Vlad a mărturisit că după nouă ani de iubire cu Cristina, se bucură că aceasta e fericită.

”Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta”, a spus Vlad Gherman.

În plus, după ce s-a asigurat că fostul ei partener de viață știe despre noua ei relație, Cristina Ciobănașu și-a asumat relația, a început să se afișeze cu Alexandru Mureșan și pe rețelele de socializare.

Vlad Gherman a mărturisit că noile schimbări din viața Cristinei nu schimbă relația de prietenie pe care o are cu aceasta. Ei se înțeleg în continuare foarte bine, iar actorul se bucură dacă ea este fericită.

”Uite că am ajuns aici, într-un punct în care putem să comunicăm și putem să fim doar prieteni. Că v-ați fi dorit să ne împăcăm, cel mai sănătos este să mergi înainte. Ți se pot întâmpla atâtea lucruri frumoase, care s-ar putea să nu ți se întâmple dacă rămâneai în continuare în relația respectivă”, a mai povestit Vlad Gherman.