Portofelul pe care il vei alege iti va dezvalui lucruri pe care NU le stiai despre norocul tau

Iata lucruri mai putin stiute despre portofelul tau! Acesta dezvaluie multe despre persoana ta, aratand anumite caracteristici si calitati, dar si despre norocul tau. Afla ce zice portofelul despre tine si daca ai sau nu noroc la bani.

Ce spune portofelul tau despre tine?
Ai noroc la bani? Esti un om caruia ii plac lucrurile luxoase si rafinate sau esti atras de cele clasice si simple? Portofelul tau arata totul despre tine. Alege unul din cele 4 portofele de mai sus, care te atrage mai tare si vezi legatura dintre alegerea ta si norocul pe care il vei avea la bani sau nu. Ce inseamna fiecare alegere?

Portofelul 1– Ai un noroc imens la bani, in special in afacerile pe care ti le propui. Ai o minte analitica si esti muncitor, asa ca iti cladesti cu usurinta afaceri foarte productive. Stii foarte bine ca aduci castigurile oriunde ai merge sau orice ai face, mai ales ca administrezi foarte bine banii si stii si cum sa-i cheltui. Investesti cu cap si prinzi roade mari din munca depusa. Ai un noroc foarte mare, foloseste-te de el sa ajungi departe, fara sa depui prea mult efort. Pe parcursul vietii, multi oameni vor veni sa se imprumute de la tine, ofera-le ajutorul.

Portofelul 2– Oricat de multi bani ai face, tot ai multe cheltuieli. Cu cat ai mai multi bani, cu atat de multe vor fi lucrurile pe care trebuie sau ti le doresti sa le achizitionezi. Ai trecut prin extreme pe plan financiar, asa ca ai simtit pe pielea ta cum este sa ai multi bani, dar si sa nu ai deloc. Norocul tau este ca depui mult efort, asa ca nu esti niciodata prins cu usa pe acest plan. Iti revi usor daca ai probeleme. Tragi tare sa ai o viata mai buna si mai buna, asa ca muncesti din rasputeri.

Portofel 3– Chiar daca nu ai avut niciodata extrem de multi bani si nu te-ai putea mandri cu o stabilitate pe plan financiar, ai stiut sa daruiesti si sa ajuti ori de cate ori a fost nevoie. Esti un om demn de iubit, un om care va avea succes si va fi implinit. Esti ca o frunicuta care isi strange proviziile pe timp de iarna.

Portofel 4– Ai trecut prin multe prin viata si ai avut parte de diverse evenimente care ti-au adus lectii improtante. Iti dai tot interesul pentru lucrurile pe care le faci si nu vrei sa-ti pierzi timpul degeaba. Te implici si vrei sa vezi si rezultate.