Pleacă Raed Arafat De La DSU?! Cine Ar Putea Să Fie În Locul Lui: „Am Pregătit Mai Multi”

Vineri, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a fost invitat în emisiunea ”Culisele statului paralel” de la Realitatea Plus. Acesta a vorbit despre cine ar urma să vină în locul lui la DSU.

Invitat în emisiunea ”Culisele statului paralel”, difuzată la Realitatea Plus, Raed Arafat a precizat, referitor la funcția sa, că nimeni nu este de neînlocuit. El spune că a pregătit multe persoane așa că nu își face probleme cu privire la cel sau cea care urmează să îi ia locul în fruntea Departamentului pentru Situații de Urgență. Acesta a mai spus că speră ca cei care vin în urma lui să reziste la fel de mult cum rezistă el și să-și facă treaba.

”Am pregătit mai mulți, care au crescut lângă mine, sunt lângă mine, alții au plecat în altă parte. (…) Cred că sunt oameni care pot sa vina dupa mine. Și sper să suporte și să fie ca mine, să reziste, și să-și facă treaba.

În final, trebuie să vină persoane tehnice, chiar daca șeful DSU este o numire politică. Trebuie să vină o persoană care să știe foarte bine. (…) Nu e nimeni de neinlocuit”, a declarat șeful DSU, în exclusivitate, la Realitatea PLUS.

România, o țară deschisă

Șeful DSU a mai spus că este sigur că Dumnezeu i-a dat în plus pentru că și el are dorința de ”a face și de a realiza”. El mai spune că în România a găsit o țară deschisă care l-a acceptat.

” (…) Sunt convins că (Dumnezeu) mi-a dat în plus, că și eu am dorința de a face si de a realiza. În România am găsit o țară deschisă și a acceptat ca o persoană din altă parte să facă ceva… Și asta e mare lucru!”, spune el.