PANNA LA LACRIMI! Petrică Cercel și-a presimțit moartea. A compus o melodie, iar familia abia acum a lansat-o: ”Nu-mi lua Doamne zilele, e prea devreme ca să mor”

Petrică Cercel a murit din cauza coronavirusului în urmă cu o lună, însă se pare că artistul și-a presimțit moartea.

Cu puțin timp înainte el a compus o melodie, iar acum familia a lansat-o

cu un videoclip extrem de emoționant. Versurile sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Petrică Cercel a plecat din această lume lăsând în urma sa o durere de nedescris, așa cum cânta de altfel și în piesa

pe care n-a mai reușit să o lanseze, dar cu care parcă și-a presimțit sfârșitul.

Petrică Cercel și-a presimțit moartea. Avea pregătită o melodie despre decesul său

Cântărețul de manele a decedat în luna septembrie din cauza coronavirusului, însă Ionuț Cercel, unul dintre fiii săi, a anunțat recent pe pagina

sa de Facebook că tatăl său pregătise o melodie însă pe care nu a mai apucat să o mai lanseze.

Acum, după decesul său, familia a decis să lanseze piesa care de-a dreptul cutremurătoare și în care vorbește despre propria sa moarte.

Versurile sunt extrem de dureroaroase, iar videoclipul e compus din imagini cu el, alături de familia, dar și de la mormântul înconjurat de zeci de coroane de flori.

”Nu îmi lua Doamne zilele, e prea devreme ca să mor. Că îi distrug pe copiii mei și îi las fără puterea lor. Și dacă viața mea

Doamne o vrei, Facă-se voia Ta, eu am să plec, dar ei vor plânge, vor plânge mult în urma mea”, sunt doar câteva dintre versurile melodiei lansată astăzi de familia lui Petrică Cercel.

Familia lui Petrică Cercel, distrusă de durere

Vestea morții lui Petrică Cercel a venit ca un șoc peste toată România, peste industria de muzică de petrecere, dar mai ales peste familia regretatului cântăreț.

Aceștia au fost anunțați de la spital că manelistul a încetat din viață după ce timp de câteva săptămâni s-a luptat să trăiască cu noul coronavirus, virusul care a luat milioane de vieți la nivel global.

Deși medicii au încercat să-l salveze, să-l pună din nou pe picioare, organismul cântărețul a cedat, iar aceștia au fost nevoiți cu regret să anunțe decesul. scrie spynews.ro