Oana Zăvoranu pare a fi gravidă! Primele imagini cu burtica

Oana Zăvoranu a surprins pe toată lumea cu ultima imagine postată alături de soțul ei, Alex Ashraf, în care pare a fi gravidă. Cei doi se află în vacanță la mare, în stațiunea Mamaia, unde se distrează de minune. Mai mult, recent, vedeta a dezvăluit că își dorește să devină mămică, așa că nu ar fi exclus ca familia ei să se mărească în curând.

Fără doar și poate, Oana Zăvoranu este una dintre cele mai sincere persoane din showbizul românesc. Iar atunci când a simțit că trebuie să vorbească despre un anumit subiect, nu s-a abținut și și-a spus părerea, chiar dacă de cele mai multe ori i-a supărat pe cei vizați. În momentul de față, Oana și partenerul său de viață, Alex Ashraf, se află în vacanță la mare, în stațiunea Mamaia. Cei doi se simt extraordinar unul în prezența celuilalt, se distrează, se bronzează, iar rețelele de socializare abundă în fotografii în care apar împreună! Imaginile cu cei doi îndrăgostiți au strâns numeroase aprecieri din partea prietenilor virtuali, dar și comentarii.

Oana Zăvoranu pare a fi gravidă

În ultima perioadă, Oana Zăvoranu îmbracă haine mai largi decât de obicei, lucru care a dus cu gândul că vedeta ar ascunde o posibilă sarcină. Într-un live de pe rețelele de socializare, recent, Oana Zăvoranu a vorbit despre dorința de a deveni mămică pentru prima oară, iar soțul ei, Alex Ashraf, a dat de înțeles că partenera sa de viață ar fi însărcinată. Chiar și în condițiile în care doar au glumit, cei doi se gândesc la apariția unui copil în viața lor.

Astfel, subiectul copilului a fost abordat și într-un magazin de pantofi unde vedeta a probat mai multe perechi de încălțăminte. Soțul ei a decis să răspundă mai multor întrebări din partea urmăritorilor, una dintre ele fiind legată de o posibilă sarcină. Atunci, fără să stea pe gânduri, au început să vorbească despre acest subiect, chiar făcând și o glumă! Totuși, soțul Oanei Zăvoranu a mărturisit că amândoi și-ar dori un copil, ea – băiețel, el – fetiță.

Alex: „Eu am zis că vreau fată, să nu am concurență, să stea cu mama. Pe când un copil? Stați și veți vedea. Ai burtică?”
Oana: „Da, puiule, nu mai pot. Sunt într-o burtă toată…”
Alex: „Nu, că vrem. Vrem amândoi un bebe. Oană vrea băiat, eu vreau fată!”
Oana: „Eu vreau băiat, pentru că băieții sunt pentru mame. Și fetele sunt pentru tați!”
Alex: „Eu vreau fată să o streseze pe mami…”

Oana Zăvoranu, atac dur la „mocangiste”

Focoasa brunetă a decis că are nevoie de câteva zile de pauză. Așa că nu a stat mult pe gânduri și a dat o fugă până la mare. Aceasta le-a prezentat internauților camera hotelului în care stă și a avut un mic mesaj pentru „mocangiste”. Vedeta a dezvăluit ce sumă plătește pentru o singură noapte de cazare, iar prețul nu este unul tocmai mic. Oana Zăvoranu s-a cazat la un hotel de patru stele din Mamaia, iar pentru o singură noapte scoate din buzunar aproximativ 3.000 de lei.

Având în vedere că de-a lungul timpului a taxat numeroase vedete, de această dată Oana Zăvoranu a decis să se comporte ca un adevărat influencer. Vedeta a făcut turul camerei și a avut de transmis un mesaj, în stilul caracteristic.

„Am ajuns la mare… ca tot se poartă așa, vă fac și eu un Story pă barosăneală, dar nu cum fac mocangiii, ca eu nu va pun @. Eu vă arat doar cum se stă așa pe șmecherie cu 500-600 de euro pe noapte. Nu contează unde, ca atâta vreme cât plătesc nu trebuie să pun @. Ați înțeles mocangeoaicelor, uite am făcut un Story pentru voi. Va pupă tare de tot, Oana Boss”, a fost mesajul transmis de Oana Zăvoranu, care pare a avea burtică de gravidă.