Oana Zăvoranu l-a făcut ”bichon” pe Pepe și a adus cuvinte dure la adresa lui: ”Apus-au vremurile când făcea hituri datorită mie”

Face ce face și ajunge din nou să ne surprindă. Oana Zăvoranu îl face ”bichon” pe Pepe și aduce cuvinte dure la adresa lui. ”Querida” nu a mai ținut cont de nimeni și de nimic și l-a făcut cu ou și cu oțet pe fostul său soț. Mesajul acid transmis de diva sexy pentru latino lover, chiar în ultimul său vlog de pe canalul de YouTube.

  • Oana Zăvoranu, replici acide pentru Pepe
  • Incredibil ce a spus ”Querida” despre fostul său soț.

Oana Zăvoranu și Pepe formau cândva unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Iubirea dintre ei plutea-n aer, iar despărțirea și divorțul au venit fix când nimeni nu se aștepta, urmate de un scandal care a zguduit din temelii showbiz-ul românesc. Ei bine, deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta are de gând să facă ”ordine” între influencerii de la noi din țară și, se pare că l-a încadrat și pe fostul său soț în această categorie, iar asta nu o spunem doar noi, ci mesajul pe care i l-a transmis prin intermediul ultimului său vlog.

Oana Zăvoranu, replici dure la adresa lui Pepe, după ce l-a numit ”bichon”

Fără să stea prea mult pe gânduri, Oana l-a numit pe artist ”bichon” și nu a ezitat să aducă cuvinte care mai de care mai urâte la adresa lui. ”Querida” se arată foarte deranjată de activitatea din mediul online a celebrului latino lover și a spus asta în fața tuturor.