Oana Zăvoranu declarații surprinzătoare despre Raluca Pascu și noul iubit

Oana Zăvoranu a lansat, poate, cel mai dur atac de până acum la adresa lui Pepe. Mai mult, îi ia apărarea Ralucăi Pastramă și îl jignește în termeni greu de reprodus pe fostul ei soț, deși au trecut zece ani de la divorț.

Motivul care a determinat-o pe Oana să declanșeze această ploaie de jigniri la adresa lui Pepe ar fi noua relație a artistului, dar și decizia Ralucăi Pastramă de a șterge fotografia cu noul iubit, de pe rețelele de socializare. Oana crede că de vină pentru asta este Pepe, care i-ar fi reproșat fostei soții noua sa relație.

Mă bucur că a postat această poză și sunt convinsă că are și ea pe cineva! Și e îndreptățită să posteze și ea că are pe unul. Că doar nu s-o pocăi! Dar, ca de obicei, macho-manul trebuie să fie mai cu moț! Eu o încurajez pe Raluca din tot sufletul să se p**e pe el (n.r. pe Pepe).

Și să nu mai pice la intimidări și faze d-astea de-ale lui! Zici că ea ar trebui să stea toată viața sub tutela lui. El va trebui să accepte că și ea trebuie să își trăiască viața așa cum e normal! Doar nu o să stea să fie mama «la» copii până îi ajung f***ii la genunchi, la 85 de ani.

Iar el să se încurce cu 850 de baragladine. Raluca să fie mama «la» copii, dar să fie și femeie sau nevastă sau ce dorește ea în viitor! «Bichonul» nu e în măsură să facă reguli!’, a declarat Oana Zăvoranu pentru cancan.ro.

Oana Zăvoranu l-a numit pe Pepe „bichon’ și spune despre el că „face circ precum un papagal’. Actrița consideră că e anormal pentru un bărbat să se plângă de faptul că a fost înșelat de parteneră.

‘Latino loverul sau macho-manul sau ce se mai dă el trebuie să înțeleagă faptul că un bărbat șmecher nu merge niciodată să spună că l-a înșelat nevasta! Nici prima, nici a doua! Din start, statutul de macho-man s-a dus! Este greu și ca femeie să accepți că ai fost înșelată de bărbat!

Darămite ca barbat care se consideră macho-man! Oricum, el e doar un show-off. Nu cred nimic din ce arată el! Ăsta (n.r. Pepe) e făcut numai din minciună! «Bichonul» e făcut din minciună de la A la Z! Cu tot ce spune, tot ce face și tot ce pretinde! El a ieșit de două ori și a spus că a fost înșelat de nevastă.

Face circ precum un papagal! Mai bine să stea acasă și să ia notițe de la bărbații șmecheri! În viață se mai întâmplă să te înșele bărbatul sau nevasta, suntem oameni! Dar trebuie să faci în așa fel încât să nu te știe tot satul!

Și în niciun caz nu te duci la televizor să te lamentezi, după care să spui tot tu că ești șmecher. Îmi spune lumea că el s-a mutat deja cu aia! Vrea și copii! Despre ce vorbim? Penibil, mă! Ăsta ar trebui să-și trăiască viața pentru el, nu pentru presă și restul din jur!’, a mai dezvăluit Oana Zăvoranu.

‘Eu v-am spus părerea mea! În această căsătorie ei au pozat în familia perfectă, ei nu se certau, ei erau superbi!’, a adăugat fosta soție a lui Pepe.