Oana Zăvoranu a făcut primele declarații despre sarcină. Soțul ei își dorește fetiță

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate femei de la noi din showbiz. Celebra actriță șochează cu fiecare apariție și îi place să atragă atenția ori de câte ori are ocazia, mai ales atunci când este implicată în scandaluri. De data aceasta, însă, vorbește despre sarcină, un subiect important pentru ea și soțul ei.

Oana Zăvoranu de gândește să devină mamă
Oana Zăvoranu este o vedetă controversată, căreia îi place să șocheze. Fosta soție a lui Pepe a fost mereu o apariție excentrică și se pare că timpul nu a schimbat-o deloc. Din contră, a devenit și mai îndrăzneață și are și mai mult succes. În ultima perioadă i-a mers foarte bine, mai ales de când s-a apucat de YouTube.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai sincere persoane din showbizul românesc. Vorbește despre orice subiect și nu ocolește nicio declarație, semn că nu îi este rușine cu ce face și se simte bine cu viața ei. Acum, se află la mare alături de soțul ei, unde se distrează de minune și se relaxează.

În ultima vreme, Oana și-a schimbat stilul vestimentar și se îmbracă mai larg decât de obicei. Frumoasa vedetă a atras atenția și fanii s-au gândit că ar putea fi însărcinată, iar soțul ei a întărit aceste zvonuri, spunând că ar avea burtică. Totuși, Oana este într-o formă maximă, ca de obicei.

Ashraf vrea să fie tată de fată
Oana și Alex au asigurat că nu vor deveni părinți curând, că Oana nu este însărcinată, dar au planuri serioase în acest sens. În viitorul apropiat speră că dorința lor se va îndeplini și vor avea urmași.

Oana și soțul ei Alex speră că vor reuși curând să devină părinți, dar aici mai intervine o problemă. Vedeta noastră își dorește băiat, în timp ce soțul visează la o fetiță, care să semene cu el. Cei doi i-au atenționat pe fani și le-au spus să fie atenți, pentru că vor veni curând cu vești bune.

”Eu am zis că vreau fată, să nu am concurență, să stea cu mama. Pe când un copil? Stați și veți vedea.?”, a spus Alex Ashraf.