Oana Roman și Vica Blochina au rupt prietenia? Declarații piperate

Oana Roman și Vica Blochina au ajuns la cuțite?! Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, după ce blondina a făcut declarații uluitoare despre cea care până mai ieri era prietena ei.

Vica Blochina și Oana Roman sunt prietene de ani buni. Anul acesta, fosta soție a lui Marius Elisei și-a sărbătorit ziua de naștere în Egipt. Nu singură însă, ci împreună cu fiica ei, Vica Blochina și micuțul Edan. Vedeta a avut parte de momente speciale și a imortalizat mai multe momente din escapadă.

Nimeni, însă, nu se aștepta ca cele două să rupă prietenia după atâta timp. Mai ales că Oana și Vica colaborau și pe plan profesional. Invitată în cadrul emisiunii ”Teo Show”, Vica Blochina a fost provocată să răspundă unor întrebări incomode sau să mănânce diverse preparate bizare. Blondina a preferat să ofere niște răspunsuri, iar unul dintre ele i-a lăsat mască pe telespectatori.

”-Cine crezi tu că este cea mai falsă persoană din showbiz?

-Oana Roman. Mi-a fost prietenă, însă m-a dezamăgit. Şi-a cerut scuze, însă nimic nu mai poate fi ca înainte”, a fost răspunsul Vicăi, fără să dea prea multe detalii despre motivul rupturii. Însă, potrivit unor zvonuri, mărul discordiei ar fi chiar Marius Elisei.

Oana Roman a avut parte de un incident neplăcut în Egipt
A petrecut clipe de vis în escapadă, dar a avut parte și de un incident neplăcut. Fiica fostului premier s-a tăiat la călcâiul drept, după ce a călcat pe o piatră foarte ascuțită. Vedeta a avut nevoie de ajutorul medicilor care i-au cusut rana.

Oana Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor, după incidentul neplăcut. Vedeta a fost la spital ca să-și scoată firele. Pentru că nu s-au reabsorbit, acestea au început să-i dea bătăi de cap Oanei, așa că a decis să scape de problemă.

”Gata! Am fost și la spital să-mi scot firele de la rana aceea pe care o aveam în călcâi, pentru că nu s-au resorbit și cel mai bine era să le scot. Începuseră să mă deranjeze, așa că am rezolvat și această problemă. Acum o să mă duc să citesc, să mă bucur de cărțile mele frumoase pe care mi le-am cumpărat”, transmitea Oana Roman pe Insta Story.