Oana Roman s-a îmbrăcat într-o rochie mini tip furou și le-a arătat tuturor cât a slăbit. „Nu mănânc nimic timp de 16 ore”

Oana Roman continuă să își surprindă fanii de pe contul de socializare. De data asta, vedeta a pozat într-o ținută cum rar a fost văzută. Aceasta le-a arătat tuturor cât a slăbit, purtând o rochie tip furou.
„Am visat mult să pot purta o rochie furou. Acum pot și sunt mândră de mine. Într-un an și câteva luni am făcut proceduri, țin dietă. Țin post intermitent, care presupune să nu mănânc nimic timp de 16 ore și ceaiul mă ajută foarte mult. În loc de apă beau ceai, cam un litru pe zi”, a spus Oana Roman pe Facebook.
Citeşte întreaga ştire: Oana Roman s-a îmbrăcat într-o rochie mini tip furou și le-a arătat tuturor cât a slăbit. „Nu mănânc nimic timp de 16 ore”Intermittent fasting, sau postul intermitent, reprezintă un curent din ce în ce mai popular la nivel global. Este privit, în mare parte, ca o dietă eficientă, ce poate reduce rapid și sigur numărul de kilograme în plus. VEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3 Deci această dietă se bazează pe post (perioada în care se consumă numai băuturi fără calorii și nu se consumă mâncare deloc) care este alternat cu mesele obișnuite. Acest post nu te obligă să renunți la niciun aliment și nu are structura convențională a unei diete, nu ne amintește nici de dietele ieftine despre care nu există niciun studiu și care au la bază 3-4 alimente care nu oferă corpului substanțele nutritive necesare, potrivit VIVA!
Citeşte întreaga ştire: Oana Roman s-a îmbrăcat într-o rochie mini tip furou și le-a arătat tuturor cât a slăbit. „Nu mănânc nimic timp de 16 ore”