Oana Roman, dezvăluiri despre Andra Măruță:

Oana Roman obișnuiește să le răspundă prietenilor din mediul virtual la întrebări. De data aceasta, bruneta a fost întrebată ce părere are despre cântăreața Andra Măruță.

Oana Roman a fost întrebată pe rețelele de socializare ce părere are despre cântăreața Andra Măruță. Aceasta nu a stat nicio secundă pe gânduri și a răspuns pe Instastory. Bruneta are doar cuvinte de laudă la adresa soției lui Cătălin Măruță, spunând despre aceasta că este o persoană minunată și chiar cea mai mare voce a României.

”Andra? Este o minune din toate punctele de vedere. Este absolut minunată, poate cea mai mare voce a României, dar și o fată extraordinară și eu o apreciez și o îndrăgesc tare, tare mult!”, a răspuns Oana Roman la una dintre întrebările internauților.

Oana Roman și Marius Elisei, eveniment special în toamnă
În data de 24 septembrie, anul acesta, Oana Roman și Marius Elisei vor merge la biserică pentru a-și reînnoi jurămintele, căci așa cum a declarat bruneta, cei doi nu au divorțat în fața lui Dumnezeu și nu au făcut o slujbă de dezlegare. La doar la câteva luni de la divorț, cei doi au ales să își mai dea o șansă.

”Nu ne căsătorim civil din nou sub nicio formă, cel puțin deocmandată. În septembrie e ziua lui, vom face o petrecere, vom merge la biserică doar pentru a face o ceremonie de reînoire de jurăminte, deoarece noi în fața lui Dumnezeu nu am divorțat, n-am făcut o slujbă de dezlegare. Vom face o petrecere pentru a celebra acest eveniment și ziua lui de naștere”, a spus Oana Roman pe Instagram.