Oana Lis și-a deschis cabinet de terapie psihologică. Cât costă o ședință de consiliere

Oana Lis și-a materializat visul pe care l-a avut de mai mult timp și anume: acela de a deveni pisholog terapeut. După ani de studii, Oana Lis acum poate profesa și s-a pus serios pe treabă. Soția fostului edil de București așteaptă deja programări, după ce, în pandemie a oferit consiliere gratuită.

Oana Lis și-a realizat cel mai mare vis al ei – să devină psiholog. După ce a urmat cursuri și și-a luat diploma cu care poate profesa, vedeta s-a pus pe picioare și și-a deschis și un cabinet de consiliere.

Pentru a-și promova seriviciile, aceasta și-a creat un site al cabinetului unde au apărut și informații cu privire la tarifele pe care ea le cere pentru a face terapie cu cineva, iar prețul nu este deloc mare. Ea visa de multă vreme să aibă această profesie, iar acum se poate bucura știind că idealul ei s-a îndeplinit.

Oana Lis și Viorel traversează o perioadă mai grea, dat fiind faptul că bărbatul are mai multe probleme medicale. Iată că Oana a reușit să-și reia activitățile și să se specializeze în psihologie pe care a început deja să o profeseze. Fiindcă e la început de drum, Oana Lis are un tarif destul de mic pentru o ședință de consiliere personală. Ea cere numai 97 de lei pentru o sesiune, potrivit spynews.ro.

În luna februarie a anului 2021, Viorel Lis se confrunta cu probleme grave de sănătate și trecea prin momente dificile. Fostul edil al Capitalei a suferit de semi-pare.lizie, însă se pare că situația s-a agravat din ce în ce mai tare.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Oana Lis a ținut neapărat să lămurească publicul în ceea ce privește starea de sănătate a fostului edil. Frumoasa blondină a confirmat toate zvonurile apărute în presă despre Viorel Lis și a dezvăluit faptul că acesta nu mai poate merge bine.

„I-a pus capac perioada asta a pand.em.iei de Cor.on.avi.rus, el a stat numai în casă că așa trebuia să stea și i-a scăzut masa musculară. Ajunsese să meargă prin casă cu cadrul, acum încearcă să facă recuperare medicală, dar este foarte complicat.”, a spus Oana Lis.

Întrebată despre diagnosticul pe care i l-au pus medicii fostului edil, Oana Lis a răspuns direct că este unu foarte complicat.

„Bătrânețea este foarte grea și este foarte greu de dus, mai ales care a avut o viață activă, dar trebuie să învătăm să ne bucutăm de fiecare parte a vieții, iar eu învăț cu el toate lucrurile astea.”, a mai dezvăluit ea.