O vezi in fiecare zi la TV, dar nu stiai asta despre ea! “Coana Chiva” lupta cu o boala nemiloasa: „Ma simt foarte rau”

Natasa Raab este actrita de o viata, dar popularitatea i-a adus-o celebra replica “Prea bun, prea ca la tara!”, din reclama la lactate in care o interpreteaza pe pretentioasa Coana Chiva. Din pacate, de cand barbatul iubit s-a stins de cancer, ea a uitat sa mai zambeasca. Locuieste in Craiova, a albit brusc, are o boala autoimuna care ii afecteaza creierul, si nu mai vede sensul vietii.

La 67 de ani, actrita pe care o stiti din serialele de televiziune precum “Inima de tigan” si “Regina”, dar si din reclama la lactate, este un munte de tristete. Actrita Natasa Raab a albit brusc dupa decesul sotului ei, medicul Vlad Gutul, barbatul cu care a impartit, timp de aproape 40 de ani, si bucuriile si necazurile, iar problemele de sanatate nu ii dau pace.

“Ma simt foarte rau, vreau sa mor si eu, nu mai sunt asa volubila cum eram. Am o insotitoare, Victoria, care sta aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnava, am o boala autoimuna care imi afecteaza creierul. Sunt lovita de soarta, asa am fost toata viata, lovita de incercari. Sufar ca nu mai pot juca, ca nu mai pot filma, viata mea s-a sfarsit si as vrea sa mor sa merg dupa sotul meu drag si iubit”, a marturisit actrita, cu lacrimi in ochi, pentru Click.

“Sotul meu a avut un cancer de vezica urinara. Este foarte greu cand ai un pacient medic, pentru ca nu e usor sa-l «prostesti» sa faca ce vrei tu. El spunea ca stie mai bine ce e bine si cum e bine sa faca. Ne-a parasit anul trecut si m-a lasat singura. Ultima mea sansa de a avea copii s-a dus acum 20 ani, cand am invins un cancer uterin si am facut o histerectomie. Imediat dupa aceea a venit moda cu insemi­narile in vitro, dar eu nu mai aveam in ce sa inseminez. Nu am copii, insa am multi studenti si fini. Nu duc lipsa de copii”, a mai povestit actrita pentru aceeasi sursa.

Ea si-a adorat sotul, mesajul postat de Natasa fiind sfasietor: “Iubitul meu, al meu sot, care a plecat si m-a lasat singura, Tati al meu. Va multumesc tuturor celor care sunteti si veti fi cu mine”. Natasa si Vlad s-au cunoscut la Craiova, unde artista a fost repartizata dupa ce a absolvit Institutul de Teatru din Bucuresti.