O tânără obișnuia să bea 84 de energizante pe lună. Cum arată azi Dilay Acur, după transformare

O tânără în vârstă de 26 de ani, care obișnuia să bea 84 de energizante pe lună, i-a uimit pe apropiați atunci când a trecut printr-o transformare cu totul și cu totul neașteptată.

Aceasta este povestea unei femei pe nume Dilay Acur, în vârstă de 26 de ani, din Sydney (Australia). Mamă a doi copii, tânăra a început să consume energizante pentru a putea face față cu brio zilelor lungi și pline de responsabilități.

Încet, ceea ce părea un obicei inofensiv s-a transformat într-o adevărată dependență și astfel, australianca a ajuns să consume trei cutii pe zi, adică un total de 84 de doze de energizant pe lună.

Fără să își dea seama, mesele din timpul zilei au fost înlocuite cu servirea cinei de două ori, la ore târzii. În plus, nici gustările nu erau sănătoase, ci extrem de bogate în calorii și conservanți.

 

Timpul a trecut și Dilay Acur a avut parte de o surpriză de zile mari atunci când s-a urcat pe cântar și a realizat faptul că a ajuns la incredibila greutate de 98 de kilograme, totul din cauza obiceiurilor sale nesănătoase. După ce a mers la spital ca să își facă un set de analize, medicii au prevenit-o că are toate șansele să facă diabet dacă nu ia măsuri rapide, pentru a slăbi. Doctorii i-au explicat că fiecare cutie de energizant conține două lingurițe de zahăr. Înțelegând gravitatea problemei, australianca a decis că a venit momentul să facă o schimbare radicală în viața ei.

Tânăra nu numai că a renunțat la obiceiul de-a consuma 84 de energizante pe lună, dar a și recurs la o operație de micșorare a stomacului, lucru ce a ajutat-o să slăbească rapid și cu rezultate uluitoare.

După ce și-a scos aproximativ trei sferturi din stomac, Dilay Acur a început să aibă un stil de viață sănătos și rezultatele nu au întârziat să apară.

Se pare că australianca a recurs la operație din cauză că numeroasele diete pe care le-a ținut nu au avut rezultat, din cauza unor afecțiuni ale tiroidei.

 

Totuși, datorită dorinței sale de-a deveni cât mai sănătoasă pentru ea și familia ei, Dilay Acur a ales un stil de viață echilibrat și astăzi tânăra arată într-o formă de zile mari. Într-un interviu acordat recent celor de la Mirror, aceasta a mărturisit faptul că acum se simte mult mai bine în pielea ei și că nu o mai încearcă sentimente de repulsie față de propria persoană, atunci când se privește în oglindă.