O tânără din Iași se laudă că a intrat fără certificat verde în mall: ,,Uitați-vă la fața mea, fără mască!”

Certificatul verde este obligatoriu pentru intrarea în orice spațiu public. O tânără din Iași se laudă că a intrat fără document într-un mall din oraș. Reprezentanții mall-ului nu vor să comenteze în legătură cu acest subiect.

  • O tânără din Iași a intrat în mall fără certificat verde
  • Fata s-a filmat în timp ce se plimba fără mască

O tânără din Iași s-a filmat plimbându-se prin mall fără mască. Aceasta și-a scos telefonul și s-a lăudat printr-un live pe Facebook cum ia în derâdere măsurile impuse în perioada pandemiei.

Tânăra susține că motivul pentru care a fost lăsată să intre a fost comportamentul ei nepotrivit.

,,Sunt în mall, am vorbit, m-au lăsat până la urmă. Dacă am făcut urât, vedeți?”, a declarat fata.

În discuția pe care o avea pe live-ul de pe Facebook, femeia continua să se laude că a reușit să intre în mall fără a se supune regulilor.

,,Ce dragă, nu vă vine să credeți? Uitați-vă. Ei, certificat COVID. Îmi ceri mie certificat COVID? Uitați-vă la fața mea, fără mască!”.

Reprezentanții mall-ului au spus că accesul înauntru se face doar pe baza certificatului verde. În cazul tinerei care se laudă că a intrat fără a deține unul, reprezentanții nu comentează.

,,Menționăm faptul că prioritatea noastră este respectarea tuturor normelor dispuse de autoritățile abilitate, pentru a proteja sănătatea și siguranța clienților, iar accesul în centrul comerical se realizează pe baza certificatului verde. Privitor la situația la care faceți referire, nu dorim să comentăm”, au răspuns aceștia.