„O să-i fie rușine să mai iasă din casă și o să-i fie rușine să-si privească familia în ochi dacă vorbesc eu”

Anamaria Prodan face dezvăluiri șocante la adresa lui Gigi Becali.

Cearta dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali continuă! Impresara a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre omul de afaceri.

Anamaria Prodan și Gigi Becali, scandal de proporții
În cadrul unui interviu, Gigi Becali a declarat faptul că, în cazul în care Laurențiu Reghecampf va divorța de Anamaria Prodan, îi va fi naș. La auzul acestor cuvinte, impresara a răbufnit și a spus adevărul despre latifundiar.

De asemenea, vedeta nu înțelege cum soțul ei poate considera un așa om prieten.

„Gigi Becali știe că o singură dată dacă mai deschide gura despre familia mea o să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci. O să-i fie rușine să mai iasă din casă și o să-i fie rușine să-si privească familia în ochi dacă vorbesc eu.

Poate Reghe să fie prieten cu așa cineva? În primul rând trebuie să cunoști și să respecți noțiunea de prietenie ca să te numești un bun creștin și un bun om. Numai în fața camerelor TV să aruncăm cu banii….. Ăla e circ ieftin! Cât despre credință?! Nu are habar!„, a spus Anamaria Prodan la digisport.ro.
Gigi Becali nu vrea să se împace cu impresara
Nici Gigi Becali nu se lasă mai prejos! Acesta susține că nu se gândește la o împăcare cu Anamaria Prodan, întrucât vorbea cu ea doar pentru că este soția lui Reghe.

”N-am ce să mă împac.

Nu vorbesc cu femeile. Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe. Nu mă interesează. Nu stau să mă cert cu femeile. Un impresar este avocat. Pe mine nu mă deranjează. Eu când vând un jucător, nu-i bag în seamă pe impresari. Eu am nevoie de impresar ca să vând marfa? Eu vând un jucător şi Giovanni negociază salariul. La mine tot timpul nu se bagă impresarul la club”, a declarat Gigi Becali, conform Realitatea Sportivă.