O femeie a mâncat doar fructe timp de 29 de ani. Cum arată azi

Anne Osborne a decis în urmă cu 29 de ani să renunțe la carne, lactate, legume și a ajuns, într-un timp scurt, să mănânce doar fructe.

Acum, la vârsta de 52 de ani, australianca din Queensland are numeroși urmăritori pe Instagram și oamenii se miră adesea de cum arată aceasta.

Dornică să facă o schimbare radicală în viața sa, să fie sănătoasă, să se simtă bine și să arate ca atare, doamna cu pricina a decis într-o zi să adopte o dietă bazată doar pe fructe, suc de fructe, ceaiuri și apă. Chiar dacă este vorba despre Crăciun sau vreo altă sărbătoare ce implică mese copioase, Anne își ia la pachet opt curmale și jumătate de pepene galben. Dacă alege să meargă în oraș, atunci din geantă nu îi lipsește casoleta cu pepene, ce ține loc de aperitiv, fel principal și desert.

În mod obișnuit, femeia își începe ziua cu un fruct de mango și o jumătate de pepene galben, un mic dejun ce are cel mult 200 de calorii. Apoi, la gustare servește banane, iar prânzul e alcătuit din avocado. Cina cuprinde două fructe de mango, ce nu au mai mult de 300 de calorii. Practic, femeia nu consumă mai mult de 1500-2000 de calorii pe zi și are mare grijă să se hidrateze din plin.

„Mă simt energică și sănătoasă cu această dietă. Ador să mănânc doar fructe și să am o astfel de dietă. Cred că toți am fost făcuți să trăim cu o dietă bazată pe fructe. Atunci când alegi să mănânci doar fructe vei simți că nu ești sătul pe deplin, așa cum te simți dacă mănânci carne, legume și alte alimente. Dar cu timpul ajungi să te obișnuiești și să înțelegi mai bine beneficiile acestui stil de viață”, a dezvăluit Anne Osborne, potrivit celor de la metro.co.uk.

 

Era în anul 1991 atunci când femeia a devenit vegană și, în prezent, aceasta consumă în jur de două sute de dolari săptămânal pe proviziile de fructe. Ca să se hidrateze, australianca nu consumă deloc alcool și preferă doar sucurile de portocale sau apa plată (cea minerală fiind consumată doar la ocazii speciale).

Anna Osborne arată foarte bine pentru vârsta ei și se poate lăuda cu numeroși urmăritori pe pagina sa de Instagram. Mulți o admiră pentru stilul său de viață, dar specialiștii în nutriție atrag atenția că astfel de diete drastice pot avea un impact negative asupra organismului.