Nu e ușor să fii divorțat și să îți crești copilul! Victor Slav a recunoscut totul: “Fetița mea are doi ani și mi-a spus …”

În cadrul emisiunii ”Vulturii de noapte” s-a dezbătut un subiect destul de delicat legat de creșterea copiilor. Ei bine,

Victor Slav a dezvăluit care este lucrul pe care și-l dorește cel mai mult fetița lui încă de la o vârstă fragedă.

Trăim in secolul vitezei, iar majoritatea copiilor își doresc încă de la o vârstă fragedă să aibă telefoane mobile.

Micuții știu să navigheze pe Internet de la vârste la care alții abia încep să meargă singuri. Ei bine, se pare că fetița lui Victor Slav se pare că este dependentă de telefonul mobil!

„A mea are doi ani şi spune „Fon, vreau fon” şi ia telefonul şi face ce vrea, îşi pune ce vrea ea”, a povestit şi Victor Slav despre fiica pe care o are cu Bianca Drăguşanu.

Daniel Buzdugan l-a sfături pe Victor Slav, dar și pe alți părinți să nu cedeze în fața dorințelor prea mari ale copiilor. Băiețelul lui Daniel Buzdugan are 12 ani, iar fetița 10 ani și ei nu au telefoane mobile.

Victor Slav (n.: 5 iunie 1980 în București) s-a cununat civil cu Bianca Drăgușanu pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti.

Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

”Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește

în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, a mărturisit un apropiat al vedetei, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.