Nu a mai rezistat şi a spus ce crede, cu adevărat, despre fina ei, Andreea Tonciu

Anamaria Prodan a spus ce crede, cu adevărat, despre Andreea Tonciu! Declaraţii uluitoare ale impresarei.

Anamaria Prodan a spus ce crede, cu adevărat, despre Andreea Tonciu! „Un om pe care eu îl iubesc, îl respect şi îl susţin până la capăt”
Ei bine, Anamaria Prodan, naşa de cununie a Andreei şi a soţului ei, a explicat ieşirile finei ei, descriind cu exactitate caracterul acesteia. Impresara a evidenţiat atât plusurile cât şi minusurile, să fie limpede pentru toată lumea cum şi de ce acţionează frumoasa brunetă într-un anumit fel.

„Noi avem o relaţie foarte bună, suntem o familie, ieşim des, suntem foarte apropiate. Ea este un om extrem de bun şi sufletist, dar din păcate este foarte impulsivă şi aici are mult de pierdut. Mi s-a întâmplat să merg în diverse cercuri şi să mi se spună că fina mea este nebună, dar nu este deloc aşa. Eu sunt mândră de ea, de evoluţia ei, de sufletul ei frumos şi de prietenia sinceră pe care mi-o oferă. Andreea este un om pe care eu îl iubesc, îl respect şi îl susţin până la capăt. E o învingătoare, e ca naşa ei, o să vedeţi voi. Trebuie să vă sfătuiesc însă să aveţi mare grijă cu ea când e nervoasă, că e jale mare (râde)”, a declarat Anamaria Prodan acum ceva timp.