Niculina Stoican, contactată de amanta soțului! Ce au vorbit cele două

Niculina Stoican este una dintre cele mai talentate și apreciate artiste de muzică populară. Vedeta nu s-a sfiit să povestească faptul că a fost sunată de amanta soțului. Este incredibil ce a putut să îi spună artista.

Niculina Stoican a pus-o la punct din cuvinte pe presupusa amantă a soțului
Artista de muzică populară a povestit faptul că într-o zi a fost contactată de o domnișoară care i-a transmis că soțul cântăreței o iubește. Niculina Stoican i-a transmis femeii să o sune atunci când vor fi căsătoriți și va purta numele de familie al lui Vasile Stănescu. Niculina este sigură de faptul că soțul ei nu o va părăsi indiferent de greutățile care apar în mariajul lor.

„Am primit și telefoane, ‘Stii că soțul tău mă iubește’ și i-am spus ‘Da, te iubește?! Mă bucur foarte mult pentru tine, dar să-‘i spun ceva ce cred că tu ai omis.Pe mine mă cheamă Stănescu. Mă suni să-mi spui că te iubește soțul meu când o să te cheme pe tine Stănescu și pe mine nu o să mă mai cheme.’

Nu am fost o persoană geloasă. (…) Mie mi se pare deplasată ideea asta cu ‘eu m-am născut pentru tine și tu te-ai născut pentru mine’, nu, ‘eu m-am născut pentru mine și tu te-ai născut pentru tine’.”, a spus Niculina Stoican.

Cu ce se ocupă fiul Niculinei Stoican
Niculina Stoican încearcă mereu să își țină familia departe de lumina reflectoarelor, în special pe fiul său Vlad, care este mândria sa. Vlad este un bărbat în toată firea acum. El a studiat în marile orașe studențești europene, în Londra și Viena.