Nicoleta Voica a slăbit 25 de kilograme. Care este secretul

După ce şi-a făcut operaţia de micşorare de stomac, Nicoleta Voica are un stil de viaţă sănătos. Vedeta a mărturisit că are un regim de viaţă strict şi face sport zi de zi. Totodată, cântăreaţa de muzică populară a mai spus că mai vrea să slăbească cinci kilograme.

Nicoleta Voica a scos din alimentaţia sa mezelurile din comerţ şi produsele care conţin chimicale.

„Când m-am dus să mă operez aveam 80 de kilograme. (…) Am avut trei operaţii. Înseamnă sănătate, tinereţe, restartare într-un fel. (…) Mă simt mai tânără, cu mai multă vigoare. Eu acum am 65 de kilograme, dar mai dau cinci. (…) Umblam cu tensiometru în geantă, dar acum nu mai e nevoie. (…) Analizale îmi sunt perfecte. (…) Fac o oră şi jumătate de sport pe zi. Fac 150 de abdomene pe zi, 100 de scări pe stepper, merg pe bandă 4 kilometri zilnic şi face execiţii pentru braţe. Înainte nu aş fi făcut nimic. (…) Nu mănânc nimic care conţine chimicale, nu, mezeluri, deşi uneori , nu lămâie, nu oţet – un an de zile, nu alcool. (…) Aveam măsura 48 şi acum am 36. (…) Peste două săptămâni plec în Statele Unite ale Americii, după care mă întorc şi merg în Australia, la sora mea, în Melbourne şi apoi în California.”, a povestit artista de muzică populară.

Cea mai cunoscută interpretă de muzică populară din Banat, Nicoleta Voica, a divorţat în 2004 de cel de-al treilea soţ al ei, Gigi Nanu. Apreciata solistă are un băiat şi o fată cu soţii anteriori.