Nicole Cherry ar fi însărcinată! Cum s-a afișat cu burtica de gravidă

Nicole Cherry, în vârstă de 22 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Florin, iubitul ei. Sâmbătă seara, cei doi au petrecut cu ocazia zilei de naștere a lui Florin, partenerul art

Ei bine, după ce Nicole a declarat, la începutul acestui an, că-și dorește foarte mult să devină mămică, iată că acum dorințele i-au cam devenit realitate. În ultimele imagini postate de cântăreață, pe rețelele sociale, înclusiv cele de aseară, se vede cum artista are ”burtică de gravidă”. Ori este însărcinată cu primul ei copil, ori a luat ceva în greutate! Surse Ciao spun că celebra cântăreață este însărcinată și urmează să-și întemeieze o familie așa cum și-a dorit! Așadar, conform sursei citate, cunoscuta artistă, Nicole Cherry urmează să devină mămică pentru prima dată. Vedeta nu a confirmat și nici nu a infirmat pentru moment zvonurile legate de sarcină.

 

Nicole si Florin[Sursa foto: Instagram]

 

Nicole Cherry[Sursa foto: Instagram]

 

Nicole Cherry[Sursa foto: Instagram]

 

Nicole Cherry[Sursa foto: Instagram]

 

istei, alături de buni prieteni.

Nicole Cherry, mai pregătită ca niciodată să devină mămică!

Pe contul său de Instagram, Nicole a răspuns la mai multe întrebări, printre care și la una dintre cele mai incitante, aceea dacă își dorește sau nu să devină mămică în perioada următoare. Un internaut a întrebat-o pe cântăreață dacă este însărcinată, însă aceasta a venit imediat cu un răspuns și acela a fost negativ.

Totuși, în momentul în care a mai primit o întrebare din partea unui internaut, în ceea ce privește dorința ei pentru copii, artista a dat răspunul următor:  ”Adevărat! Chiar trei”, semn că artista își dorește o familie numeroasă. Nicole Cherry și Florin Popa formează o relație de aproximativ trei ani și deja au planuri mari împreună. Cei doi îndrăgostiți locuiesc împreună și sunt extrem de fericiți, acest lucru observându-se și din fotografiile și videoclipurile postate pe conturile lor de socializare.