”Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu”. Mihai Petre și Elwira Duda, confesiuni în urma competiției Asia Express

Mihai Petre și Elwira Duda au făcut confesiuni despre Asia Express, iar în calitate de finaliști ai competiției au mărturisit că nu s-au gândit niciodată la marele premiu. Cei doi au dat tot ce e mai bun pe traseu și nu s-a pus problema de banii de la finalul etapelor.

Mihai Petre și Elwira Duda se luptă pentru a ajunge pe primul loc la Asia Express sezonul 4, însă cei doi au mărturisit la Xtra Night Show că niciodată nu s-au gândit la suma de bani pusă în joc și la ceea ce ar putea câștiga ca și premiu.

Mihai Petre și Elwira Duda, confesiuni după Asia Express

Cei doi soți au precizat la Asia Express că își doresc foarte mult să ajungă să câștige, să fie pe podium pe primul loc, însă niciodată nu au vizualizat premiu ca și o sumă de bani cu care vor pleca acasă.

”Dacă faci pentru bani nu cred că duci atât de mult și nu ai forță, că forța vine din credință, din motivația intrinsecă, nu vine din afară din motivația extrinsecă. Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu, la premiu nu ne-am gândit, nu suntem ipocriți, am avut foloseale materiale în urma participării, e firesc”, a spus Mihai Petre la Xtra Night Show.

Cei doi au precizat că sunt învățați să câștige din competițile sportive unde participau în calitate de dansatori, acolo la final nu primeau un premiu ce consta într-o sumă de bani, ci doar o medalie sau o cupă.

Aceștia au trecut prin momente grele din toate punctele de vedere

Mihai Petre și Elwira Duda au precizat că de la început competiția a fost foarte grea, însă și mai greu a fost în ultima etapă, cea de dinaintea finalei. Aceștia au precizat că s-au luptat din greu atât din punct de vedere fizic, dar mai ales psihic, căci probele erau din ce în ce mai dificile.

Totodată, celor doi le era foarte dor de copii, iar faptul că nu i-au văzut de atâta timp îi făcea să cadă și mai mult din punct de vedere psihic, după cum au mărturisit la Xtra Night Show.