Monica Gabor, strigăt de ajutor pe Facebook. Ce veste a primit aceasta

Monica Gabor a lansat un strigăt de ajutor pe Facebook după ce a primit o veste tristă de la una dintre prietenele sale. Soția lui milionarului Mr. Pink speră că situația neplăcută în care se află amica ei va avea un final fericit.

Monica Gabor, strigăt de ajutor pe Facebook pentru una dintre prietenele sale

Stabilită de mulți ani peste Ocean, Monica Gabor a aflat că Diana Iacob, una dintre prietenele sale din România, și-a pierdut pisica. Evenimentul nefericit s-a petrecut în urmă cu o săptămână, potrivit unui mesaj publicat de amica vedetei pe rețelele de socializare. Portocală, micuța felină, a dispărut în zona Lagunei Albastre din Corbeanca în dimineața zilei de 30 aprilie și, în ciuda tuturor eforturilor, deocamdată, nu a găsit-o. Ea și soțul său au căutat-o în fiecare zi prin Corbeanca și au decis să ofere o recompensă de 500 de euro persoanei care le va aduce “copilașul” cu blăniță acasă.

Nu doar Monica Gabor a distribuit mesajul disperat al Dianei Iacob, ci și sora sa. După cum puteți observa în imaginea din stânga colajului de mai jos, Ramona Gabor a scris următorul mesaj pe pagina sa oficială de Facebook: “Pisica prietenei mele s-a pierdut… haideți să o găsim! Please share… este ca și copilul ei ❤️”.