Fostul premier Petre Roman și Silvia Chifiriuc au o căsnicie frumoasă și împlinită, mai ales datorită băiatului pe care îl au împreună.

Fostul premier Petre Roman și Silvia Chifiriuc au o căsnicie frumoasă și împlinită, mai ales datorită băiatului pe care îl au împreună. Părinții sunt foarte mândri de Petrus, care devine tot mai simpatic pe zi ce trece. Și chiar dacă inițial Silvia Chifiriuc și-ar fi dorit fetiță, ea a fost cucerită de băiat din prima clipă, însă nu exclude ideea de a mai avea un copil.

Petre Roman se poate considera un bărbat împlinit din toate punctele de vedere, mai ales că la 75 de ani are un băiat care îi seamănă perfect. Petrus, fiul primului prim-ministru post-decembrist și al cântăreței Silvia Chifiriuc, este un băiat foarte simpatic. Iar acesta a împlinit de curând 12 ani și nu mai este deloc băiețelul de altădată.

Fostul premier și Silvia Chifiriuc s-au căsătorit în 2009, iar de atunci și-au dedicat timpul familiei, mai ales că au și un băiat de 12 ani împreună. Cu toate că la început părinții îl strigau „micuțul Petrus”, se pare că acum nu i se mai potrivește aceste apelativ, copilul fiind băiat mare acum! În plus, Petrus îi seamănă perfect tatălui său și are stofă de cuceritor în viitor, având un șarm aparte. Băiețelul ar putea să urmeze cu succes o carieră în politică. Deocamdată el este un elev silitor, studiază la Școala Franceză și vorbește deja foarte bine această limbă.

De curând, acesta a fost surprins prin oraș cu mama lui, Silvia Chifiriuc. Faimoasa artistă a arătat că se descurcă de minune în rolul de mamă, fiind mereu alături de fiul ei, Petrus, dar și în privința celorlalte lucruri ce țin de casă. Cei doi au mers împreună la cumpărături, la o farmacie veterinară, de unde au cumpărat mâncare pentru animale.

Silvia Chifiriuc a ales o ținută s.exy, de vară, pentru a ieși din casă, mai exact o rochiță colorată pe care a avut grijă să o asorteze cu o pereche de papuci negri cu talpă înaltă, având și o mască de protecție neagră. Și fiul ei a purtat una similară, drept dovadă că părinții lui i-au oferit o educație exemplară și i-au explicat că trebuie să țină cont de măsurile impuse de autorități. Mai mult, Petrus, ca un adevărat bărbat în devenire ce-și respectă și ajută mama, a preferat să care el plasa cu cumpărături de la farmacia veterinară până la mașină, lucru care de asemenea e demn de laudă.

 

Chiar dacă între Petre Roman și soția sa sunt 26 de ani diferență, femeia nu renunță la planurile sale de familie. Silvia visează să îi dăruiască încă un copil lui Petre Roman. Iar de data aceasta, cuplul speră să aibă o fetiță.

„Este un dar care nu se compară cu nimic. Când se întâmplă o aşa minune, se întâmplă pentru că Dumnezeu vrea. Nu am căutat niciodată să fac tratament, nici nu am avut probleme. Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică. Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să înveţe. Studiază la Şcoala Franceză şi s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an şi vorbeşte foarte bine franceza”, a spus soția lui Petre Roman.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc și-au unit destinele în anul 2009, după ce, anterior, fostul politician a fost căsătorit cu Mioara Roman, din mariajul cărora a venit pe lume Oana Roman.