Miruna Bontea, ipostază îndrăzneață în vacanță. Cum arată fiica lui chef Sorin Bontea în costum de baie

Deși fanii lui Sorin Bontea au cunoscut-o pe Miruna pe vremea când încă era un copil, acum situația s-a schimbat. Tânăra este o domnișoară superbă care nu se dă în lături de la a poza în ipostaze îndrăznețe.

Fiica îndrăgitului chef se bucură de vacanță și a publicat mai multe imagini cu ea în costum de baie.

Mai întâi, Miruna Bontea a publicat pe contul său de Instagram imagini de pe plajă, în care poartă un costum de baie negru, care i se potrivește de minune.

 

Ulterior, fiica lui Sorin Bontea a postat pe rețelele sociale o imagine în care apare de la distanță, admirând priveliștea.

 

În fine, Miruna Bontea s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie de culoarea pielii. Imaginile au stârnit imediat aprecierile și reacțiile urmăritorilor. „Ești atât de frumoasă”, „Superbă”, „Minuntă”, sunt câteva dintre comentariile pe care Miruna Bontea le-a primit în dreptul fotografiilor.

Recent, la semifinalele sezonului 9 de la Chefi la cuțite, Miruna Bontea i-a transmis un mesaj de încurajare tatălui ei. În acel moment Sorin Bontea a fost vizibil emoționat și a început să se fâstâcească: „M-am emoționat foarte tare, e fata lui tata. M-am fâstâcit puțin așa, om bătrân”, a mărturisit Bontea cu lacrimi în ochi, imediat după ce a primit un mesaj de încurajare de la fiica sa.

Și Cătălin Scărlătescu a fost uimit să vadă cât de mult s-a schimbat tânăra:

„N-am mai văzut-o pe Miruna de când era mititică. Sorin era foarte emoționat, zici că era el în competiție și că el trebuia să gătească. Dacă îl puneai să spună ceva se bâlbâia”, a declarat Cătălin Scărlătescu când a văzut mesajul video transmis de Miruna Bontea.

Miruna Bontea a participat în urmă cu câțiva ani la Chefi la cuțite, gătind un preparat pe care l-a învățat de la tatăl său. Și atunci, Sorin Bontea a fost extrem de emoționat, când din spatele ușilro închise a apărut fiica lui care venise să-i facă o surpriză.

„Îmi plăcea să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar”, declara în 2018 Miruna Bontea.