Mirela Vaida, clipe grele!

Mirela Vaida, am…enințată din nou în platoul emisiunii pe care o prezintă! De data aceasta este vorba de fratele lui Ioniță de la Clejani!

Mirela Vaida și invitații ei au trecut prin clipe dificile, astăzi, în timpul emisiunii pe care artista o prezintă. Contactat telefonic, Roger, fratele lui Ioniță de la Clejani, i-a ame…nințat pe toți cei care se aflau în platou, inclusiv pe moderatoarea TV. Supărat foc, Roger a spus la un moment dat că ”dacă ar avea posibilitatea să arunce o găleată de apă opărită” pe persoanele din platou…chiar dacă fratele lui Ioniță de la Clejani nu a terminat fraza, prezentatoarea TV a susținut că este nevoită să ceară ajutorul oamenilor le…gii.

Cuvintele individului au stârnit revoltă și printre invitații emisiunii, Adriana Bahmuțeanu și Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani.Roger a fost contactat telefonic cu privire la presupusul fiu nerecunoscut al fratelui său, cel care ar fi mu…rit la vârsta de opt ani.

„Atât aș dori să spun și-mi cer iertare: dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită pe toată lumea care sunteți în platou…(…) De ce nu a fost la timpul acela?(…) A fost o greașeală a tinereții (n.r.- când a fost întrebat dacă știa că Ioniță are un copil cu Viorica Rudăreasa). Eu am iubit în viața mea 2.000 de femei.

Dacă la fiecare și-mi cer iertare făceam dragoste și se ducea mâine și poimâne cu altul și cu altul… acum dacă eu eram un lăutar celebru trebuiau să vină toți copiii că sunt ai mei? Îmi cer iertare, pe timpul lui Ceaușescu era vorba fiecare copil trebuie să aibă un tată (n.r.- când a fost întrebat dacă Ioniță a recunoscut-o pe Ramona). Dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă…”, a spus fratele lui Ioniță de la Clejani, la Acces Direct.

Mirela Vaida a răbufnit după cuvintele spuse de fratele lui Ioniță de la Clejani și i-a transmis un mesaj acestuia: „De ce vorbim așa? Nu putem vorbi așa, nu de asta v-am introdus în direct. Am fi vrut să ne spuneți din partea familiei ce știți.(…) E urât ceea ce faceți și e o ame…nințare. Eu pot să o iau ca atare. Ceea ce faceți dumneavoastră e o amenințare și eu acum sunt obligată să spun autorităților să ia în considerare această amenințare, pentru că noi nu am făcut decât să vă dăm dreptul la un punct de vedere”.

Ba mai mult decât atât, prezentatoarea de televiziune este de părere că această reacție a lui Roger nu este una normală, ținând cont că ea i-a cerut doar o părere referitoare la acel subiect.„ Nu sunt eu pe persoană fizică vinovată de faptul că această fată (n.r.- Ramona de la Clejani) a spus că a mai avut un frate de tată cu același frate celebru. Eu, Adriana, etc., suntem aici ca și jurnaliști, eu sunt un moderator. V-am dat posibilitatea să spuneți cel mai bine ce s-a întâmplat. Eu n-am de unde să știu dacă e adevărat ce spune Ramona sau bunicii acelui copil, tocmai de aceea aveam nevoie de o altă părere. Dumneavoastră intrați și ame…nințați. Ați făcut-o de două ori, deși v-am atras atenția. Eu o s-o iau de bună, pentru că mi se pare că amenințările în această țară nu sunt luate în considerare de către nimeni”, a mai spus Mirela Vaida, în emisiunea pe care o prezintă.