Mireasa 2021, sezon 3. Alin și Cosmina s-au logodit în emisia live, de aniversarea fetei

Concurenții de la Mireasa sezon 3 au complotat pentru surpriza lui Alin. La rugămintea Simonei Gherghe, aceștia au mers să ia tortul de la susținători, însă în bucătărie se afla și buchetul enorm, de trandafiri albi, pe care băiatul îl pregătise pentru iubita sa.

După ce i-a dat florile de la susținători, Alin i-a înmânat buchetul și a sărutat-o pe Cosmina. După aceea, s-a așezat în genunchi și i-a cerut mâna. ”Vai, nu te cred”, i-a spus ea.

”Chiar dacă ne cunoștem de puțin timp, știi că îmi doresc foarte tare să fiu alături de tine pentru o perioadă lungă de timp, dacă nu pentru toată viața. Am început să țin mult la tine, într-o perioadă foarte scurtă. Am foarte mari emoții, respiră. Vrei să fii logodnica mea?”, i-a spus el emoționat.

Fata a acceptat și s-au sărutat cu foc. ”Doamne, nu ești normal, ești nebun. Și dacă era să mă aștept, nu mă așteptam să fie în emisiune.”, a spus Cosmina.

Reacția Alexandrei după cererea în căsătorie

Sora lui Alin, cea care i-a susținut încă de la început, a sunat în emisia live și i-a felicitat pe tinerii logodiți.

”Felicitări, m-ați făcut cea mai fericită. Să fie într-un ceas bun, să fiți fericiți, cum ați fost și până acum. Să-mi redați zâmbetul pe față. Sunt foarte mândră de voi. Vă doresc multă fericire”, a spus Alexandra, care a intrat în direct prin telefon.

Cosmina a ținut să-i mulțumească viitoarei cumnate pentru tot sprijinul oferit de-a lungul săptămânilor petrecute în casa Mireasa sezon 3.

”Mulțumesc pentrut tot ce mi-ai scris. Mulțumesc că mă faci să mă simt primită în familia voastră. Mulțumesc pentru toate atențiile”, a spus Cosmina.

”Sunt fericită”, a adăugat și doamna Daniela, cu ochii în lacrimi.