Menajera lui Răzvan Ciobanu a povestit cum se droga acesta: „Picioarele vedeam că se împleticeau”

Menajera lui Răzvan Ciobanu a povestit cum se droga regretatul designer, fapt de care îşi dădea seama atunci când vedea că are cu totul o altă stare. În exclusivitate pentru Antena Stars, femeia care a mers în casa lui timp de nouă luni anul trecut, a declarat că ştia căs e droga, însă nu devenea violent. Menajera lui Răzvan Ciobanu a povestit cum se droga regretatul designer, fapt de care îşi dădea seama atunci când vedea că are cu totul o altă stare. În exclusivitate pentru Antena Stars, femeia care a mers în casa lui timp de nouă luni anul trecut, a declarat că ştia căs e droga, însă nu devenea violent.

Menajera lui Răzvan Ciobanu a declarat că acesta avea o pipetă şi mereu o întreba de ea, pentru că o muta atunci când făcea curat. O lua dispărea, iar când revenea avea cu totul o altă stare şi, susţine ea, sufla mereu nasul.

„Era o pipetă pe care o puneam în altă parte, era disperat că nu găsea acea pipetă. Mă întreba unde e. Nu ştiu ce făcea cu ea, dar ştiu că se droga, nu ştiu ce punea, dintr-o dată îşi schimba starea. Sufla foarte tare nasul şi îmi dădeam seama imediat. Nu era violent, chiar dacă se droga, absolut deloc. Vorbea la fel. Picioarele vedeam că se împleticeau”, a spus menajera lui Răzvan Ciobanu.