Medic ieșit din gardă, oprit în trafic de o polițistă în Capitală: „A luat poziția de drepți în fața mea și m-a salutat militărește, cu mâna la chipiu”

Un medic ieșit din gardă a fost oprit în trafic de o polițistă în Capitală. Cadrul medical povestește cum aceasta „a luat poziția de drepți”, într-un gest impresionant de recunoștință față de lupta dusă de sistemul medical cu noul coronavirus.

Medicul a povestit gestul impresionant al unei tinere polițiste scrie gandul.ro. „Bună dimineața: azi, venind din gardă spre casă am fost oprit prima dată de poliție. O domnișoară polițist m-a tras pe dreapta pe la Unirii. Am scos legitimația pe geam și i-am spus că sunt medic. A luat poziție de drepți și m-a salutat militărește cu mâna la chipiu!!!

Am simțit nevoia și am salutat-o și eu militărește!!! Ne-am urat zi bună și am plecat. Respectul începe să reapară, cel puțin pentru aceste două categorii de oameni care sunt inventate pentru a ajuta. Doamne ajută!

Nu era nevoie de epidemie pentru asta, am simțit să vă spun, poate merită spus lumii, ne ajută pe toți, și pe cei de acasă și pe cei din linia frontului”, a transmis medicul.