Mariana de la Puterea Dragostei l-a uitat definitiv pe Cristian Comănici! Concurenta, surprinsă în tandrețuri cu Victor

Mariana este una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea Dragostei, sezonul trei. Frumoasa moldoveancă a încercat o relație cu Cristian Comănici, după ce fostul concurent a dus multe lupte inima ei. Mariana i-a acordat, la un moment dat, o șansă, au format un cuplu, care n-a durat chiar atât de mult.

Cei doi au pus stop și au continuat să aibă o relație de prietenie, deși Cristian a recunoscut pentru WOWbiz.ro că a avut sentimente puternice pentru tânără.

Cristian, un tânăr foarte sincer și direct, a dat cărțile pe față și ne-a dezvăluit, în exclusivitate, cum a încercat să aibă o relație cu Nadia, pentru că a vrut să scape de suferința prin care trecea după despărțirea de moldoveancă.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a spus lucrurilor pe nume, fiind de părere că el și Mariana nu sunt făcuți unul pentru celălalt.

”Cred că ăsta e cel mai mare regret al meu, că am lăsat-o acolo, și mi-e greu să vorbesc despre acest lucru.

Sper să câștige această competiție, merită din suflet. Eu vorbesc cu toți cei cu care am vorbit în casă, într-adevăr, nu foarte des, dar vorbim. Oamenilor care mi-au fost aproape, le-am spus de la bun început că vor fi lângă mine, eu o să păstrez legătura cu toți cei care mi-au fost dragi în competiție”,  spunea Comănici, la WOWbiz.ro

Mariana de la Puterea Dragostei, în tandrețuri cu Victor

Mariana și Victor au postat mai multe imagini pe Instagram, în care erau surprinși în tandrețuri. Victor o pupă cu foc pe Mariana, pe obraz, în timp ce aceasta zâmbește. Ba mai mult decât atât, se pare că între cei doi chiar există o relație apropiată, după cum puteți observa în imaginile de mai jos.

 

 

Mariana și Victor de la Puterea Dragostei