Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, îl așteaptă pe Petru Mircea la tribunal. “Ea e un sac de oase în pământ și el un parazit”

La 11 ani de la decesul Mădălinei Manole, Marian Manole îl așteaptă pe Petru Mircea la tribunal. Pe 10 iulie rudele și prietenii s-au strâns la mormântul artistei, ca în fiecare an, pentru a o comemora.

Fratele Mădălinei Manole nu și-a revăzut nepotul de la tragicul eveniment, iar acum luptă de unul singur împotriva cumnatului său, Petru Mircea.

Marian Manole îl așteaptă pe Petru Mircea la tribunal

Marian Manole a anunţat că îl vă da și el în judecată pe Petru Mircea, fostul soţ al artistei, asta după ce Petru Mircea l-a amenințat cu instanța pentru că postează fotografii cu Mădălina Manole pe Facebook. Mai mult decât atât, Petru Mircea i-ar fi interzis lui Marian Manole să mai folosească numele Mădălina Manole, pe motiv că este marcă înregistrată chiar de el.

Marian Manole continuă mai aprig ca niciodată seria acuzațiilor la adresa fostului soț al regretatei artiste, deși acesta i-a interzis să mai folosească numele Mădălinei și al copilului pe rețelele sociale.

„Am avut și am o soră minunată și talentată! Unică! S-a născut din dragoste, ca orice copil! Puiucul de la Otopeni, via Botoșani, îi numea pe părinții noștri într-o emisiune tv «creaturile Manole».

Aceste «creaturi» (cum spune el) s-au chinuit să o crească frumos, să-i ofere o educație, au făcut sacrificii, nu a fost un copil ținut în puf! Mădălina, Magda, a reușit prin talentul ei și multă muncă să ajungă sus, acolo unde și-a dorit! Muzica a fost pasiunea ei de mică!

Acum vorbim de ea la trecut pentru că un animal, un demon, nu a știut să aprecieze ce om, ce femeie avea lângă el! Nu a știut să aprecieze ceea ce voi, fanii ei, ați văzut la ea, că era minunată și talentată! «Sufletul pereche» a fost și este un animal de pradă, cu o minte diabolică! Mădălina Manole, artista, Magdalena-Anca, fiica și sora, este acum un sac de oase în pământ, iar el își vede liniștit de viață în munca ei!

Un parazit care nu a realizat nimic în viață pe munca lui, o hienă care asta a urmărit, femei cu avere, un vânător de zestre! Să-i dea Dumnezeu pe măsura faptelor lui! Ne vedem la tribunal”, a scris Marian Manole, pe Facebook.

Mădălina Manole, visată de un fan

Un fan al cântăreței a declarat că a visat-o pe Mădălina Manole care era în zăpadă spunându-i că ea este un înger acum. În cadrul unei emisiuni tv, bărbatul a povestit despre aceasta întâmplare.

„Mi-o amintesc ca omul Mădălina Manole. Nu am fost atât de privilegiat să trăiesc alături de ea. Era plină de viaţă (…) Am visat-o în momentul când era în zăpadă şi o întrebam, dar ce faci. Şi ea mi-a răspuns că sunt un înger. „, a fost declarația fanului Mădălinei Manole.

Marian Manole nu poate trece peste moartea Mădălinei Manole

În ziua în care a împlinit 43 de ani, Mădălina Manole a decis să își pună capăt zilelor. Anchetatorii au stabilit faptul că, la acea vreme, cântăreața și-a luat singură viața. Rudele acesteia nu au putut accepta însă gestul extrem al Mădălinei și au susținut de nenumărate rânduri că, de fapt, artista ar fi fost ucisă.

Chiar și în ziua de astăzi, Marian Manole, fratele cântăreței, susține cu tărie și astăzi că artista nu și-a luat viața. Pe pagina personală de Facebook, acesta a postat un mesaj în care le cere fanilor Mădălinei să nu mai creadă că artista și-a pus singură capăt zilelor.