MARGHERITA, ÎN PERFUZII LA CÂTEVA ZILE DE LA EXTERNAREA FRATELUI SĂU. DIN CE MOTIV A AVUT NEVOIE ARTISTA DE INTERVENȚIA MEDICILOR. VIDEO

La doar câteva zile de la momentul externării din spital a lui Fulgy, după ce petrecuse 29 de zile într-o unitate sanitate, Margherita, celălalt copil a Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a ajuns pe mâna medicilor.

Margherita s-a filmat cu perfuzia în mână, pe patul unei clinici din București și a postat imaginile pe Instagram, la secțiunea Story, explicându-le fanilor săi și motivul care a adus-o acolo. Din fericire, nu este nimic grav.

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani nu au scăpat de probleme! Margherita a fost trimisă în judecată

„Am ajuns pe aici să fac o terapie de revitalizare. Prin această perfuzie intră electroliții, amino-acizi, vitamine și tot ce are corpul nevoie. Fiecare dintre noi are nevoie de mai multă energie”, a explicat fiica Clejanilor.

Fulgy neagă că ar fi fost internat

Într-un interviu realizat pentru emisiunea lui Dan Capatos, Fulgy a negat faptul că ar fi fost internat într-o clinică de reabilitare. Potrivit acestuia, el ar fi stat de fapt acasă să mediteze și să-și pună gândurile și viața în ordine. Nu ar mai fi suportat comentariile răutăcioase, la adresa lui, din mediul online.