Mama senatoarei Diana Șoșoacă este un medic celebru

Diana Șoșoacă a devenit una dintre cele mai intrigante personaje din România. Lumea s-a împărțit în două: susținătorii lui Șoșoacă și cei care nu o pot suferi. Dincolo de imaginea pe care o afișează public, de o femeie războinică ce își dorește să reformeze România, senatoarea exclusă din AUR are și o poveste de viață interesantă.

Diana Șoșoacă a ajuns senator fiind membră a partidului AUR. Apoi, a fost eliminată din partid. Dar „despărțirile” nu sunt ceva nou pentru avocată, ea trecând prin diverse rupturi chiar în sânul familiei. Faxnews a scos la iveală anumite detalii din intimitatea familiei Dianei Șoșoacă și a mamei sale, Alice Florescu Bleotu.

Mama celebrei senatoare Diana Șoșoacă este doctorul Alice Florescu Bleotu. La fel de populară ca fiica sa în domeniul ei, mama lui Șoșoacă are un cerc de prieteni de invidiat. Printre vedetele cu care este prietenă se numără Florin Piersic sau Marina Almășan.

Viața ei este una de învigătoare după cum chiar ea declară. A fost căsătorită de două ori. Cu primul șot a născut-o pe Diana, iar cu cel de-al doilea l-a avut pe Alexandru. Spune că a divorțat de cei doi pentru că s-a „plictisit”.

Mama senatoarei Diana Șoșoacă este un medic celebru

Alice Florescu Bleotu, mama Dianei Șoșoacă, este un renumit medic primar pe obstetrică-ginecologie. Mama senatoarei a adunat în cariera sa o serie de diplome și specializări, care au urcat-o în ierarhia medicilor din domeniul ei de activitate.

Poate de la ea a moștenit și Diana Șoșoacă pasiunea pentru a ajunge unde își propune.

Interesul publicului pentru familia senatoarei AUR este din în ce mai mare, iar tehnica adoptată de Diana Șoșoacă pare să funcționeze.

Deși a fost exclusă din grupul AUR pentru ieșirile sale, Diana Șoșoacă pare de neoprit. Nu se sfiește în continuare să iasă cu declarații fulgerătoare.

Acum în vizorul său se află chiar fondatorii partidului AUR pe care-i atacă după ce a fost exclusă din grupul parlamentar din senat.

În toate demersurile ei este însă susținută de mama sa, care a declarat în reptate rânduri că este foarte mândră de activitatea fiicei sale.