Mama Luizei Melencu s-a căsătorit la doi ani de la dispariția tinerei! Apropiații, uluiți de decizie: „Acum două săptămâni a avut cununia civilă”

Decizie surprinzătoare în familia Luizei Melencu! Mama ei a decis să se căsătorească la doi ani de când fiica ei a dispărut și la aproximativ șase luni de când fostul soț a murit. Apropiații sunt uluiți de hotărârea Monicăi Melencu, dezvăluind totodată și cine este bărbatul cu care s-a măritat. Iată despre cinea este vorba!

  • Mama Luizei Melencu s-a căsătorit la doi ani de când tânăra a dispărut.
  • Apropiații Monicăi Melencu sunt uluiți de decizie.

Mama Luizei Melencu a luat o decizie uimitoare la doi ani de când cazul dispariției fiicei sale a șocat întreaga țară. Monica Melencu s-a măritat de curând cu un alt bărbat. Vestea a venit acum, la circa șase luni de când fostul soț a decedat și ar fi fost găsit mort în casă. Anunțul a fost făcut chiar de către rude, mai exact de către mătușa tinerei dispărute.

Mama Luizei Melencu s-a căsătorit la doi ani de la dispariția fetei sale

Așadar, Monica Melencu a decis să-și refacă viața după ce soarta i l-a luat și pe fostul soț în urmă cu aproximativ șase luni, bărbatul fiind găsit fără suflare în locuință, conform informațiilor apărute atunci. Mătușa Luizei Melencu a declarat pentru Impact.ro că femeia s-a recăsătorit și că de curând a făcut și cununia civilă cu noul ei partener, mai exact în urmă cu două săptămâni.