Mama Geta nu ezită să își apere copiii atunci când simte că cineva este împotriva lor, lucru care s-a întâmplat și de această dată.

Invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, pe GSP.RO, Ilie Dumitrescu a vorbit pentru prima oară despre marele scandal din 1994, pe când juca la Tottenham, când a fost acuzat că s-a încurcat cu soția unui fotbalist. Ilie a recunoscut tot, ba a dat și detalii.

Ilie Dumitrescu a ajuns atunci în toate tabloidele britanice, fiind fotografiat alături de soția polițistului.

„N-a fost nimic inventat pentru că s-a întâmplat. N-am fost combinat, doar am ieșit cu ea. Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat.

Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață. În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret”, a povestit Ilie Dumitrescu.Mama Geta nu ezită să își apere copiii atunci când simte că cineva este împotriva lor, lucru care s-a întâmplat și de această dată.