Mama gemenilor din Ploiești a mințit! Andreea a lăsat geamul deschis în camera copiilor, înainte de traged1e

Andreea, mama gemenilor din Ploiești, a mers la detectorul de minciuni, iar rezultatul testului poligraf a arătat că aceasta a mințit. Femeie a făcut o serie de

declarații la Acces Direct, însă răspunsurile sunt total diferite de rezultatul poligrafului.

Rezultatul testului poligraf făcut de Andreea, mama gemenilor din Ploiești, arată că femeia a mințit în privința anumitor aspecte a treged1e1 din urmă cu o lună.

Deși răspunsurile sale în platoul emisiunii erau cu totul altele, iată că detectorul de minciuni a scos la iveală amănunte incredibile.

Mama gemenilor din Ploiești a mințit. Rezultatul poligrafului
Andreea a fost cea care a lăsat geamul deschis în camera gemenilor și tot ea a fost cea care nu i-a pus să doarmă pe copii, înainte de a pleca din cameră cu băiatul cel mare. Ea i-a lăsat pe aceștia singuri în dormitor, cu geamul larg deschis, în timp ce se afla în cealaltă parte.

Totodată, rezultatul testului poligraf arată că nu a rugat-o pe prietena sa, Alina, să aibă grijă de cei mici în lipsa ei.

În cazul mesei ce a fost poziționată lângă geam, Andreea a spus adevărul, asta deoarece nu ea a fost cea care a pus-o lângă fereastră pentru a favoriza căderea micuților.

Andreea caută vin0vați de m0artea copiilor
Andreea susține că m0artea gemenilor săi nu e un accident, ci e vorba despre o adevărată cr1mă, iar ea vrea să afle cine a fost vin0vat pentru decesul copiilor de doi ani. Ea a mărturisit încă de la început că Alina, prietena sa, ar putea să știe ce s-a întâmplat cu cei mici.

Acum ea se află într-un conflict uriaș cu prietena sa, și-au aruncat vorbe dure și vin cu acu zații care mai de care una înspre cealalta. scrie spynews.ro