Loredana Chivu, trup fără secrete. Cum arată blondina într-un costum de baie ce lasă totul la vedere

Loredana Chivu a ridicat din nou gradelele în termometre pe contul său de Instagram. Blondina s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie ce lasă totul la vedere.

Loredana Chivu este o apariție fierbinte de fiecare dată. Aceasta pozează în cele mai incendiare ipostaze și nu ezită să apeleze la piesele vestimentare sexi, care îi pun în valoare atuurile fizice, iar drept dovadă stau postările sale de pe rețelele sociale.

Fosta asistentă Tv este foarte activă pe contul oficial de Instagram și își încântă urmăritorii cu cele mai provocatoare fotografii. Printre postările sale se numără și pozele în costum de baie care pun pe jar publicul masculin.

Loredana Chivu, trup fără secrete într-un costum de baie minuscul

Loredana Chivu și-a obișnuit prietenii virtuali cu viața sa de lux și vacanțele exotice. De asemenea, focoasa blondină este și adepta celor mai sexi imagini pe care le publică pe rețelele sociale.

De curând, fosta asistentă Tv a plecat într-o vacanță mult așteptată la malul mării, însă nu a uitat să își facă câteva imagini pe plajă. Aceasta a îmbrăcat cel mai atrăgător costum de baie și s-a lăsat fotografiată în diferite ipostaze.

Un lucru este evident, vedeta este posesoarea unui trup de zeiță, iar ținuta la care a apelat la lăsat totul la vedere, în mod special posteriorul bombat, bustul generos, picioarele subțiri, talia de invidiat și bronzul perfect.

Corpul fără secrete al Loredanei Chivu a întors toate privirile internauților.